Ülkemiz sınırlarını güvence altına almak için, sürye sınırında oluşturulan güvenlik sahası sebebiyle,

Ülkemiz sınırlarını güvence altına almak için, sürye sınırında oluşturulan güvenlik sahası sebebiyle, kovuşlandırılan kahraman Türk askerlerine yapılan alçak saldırıyı nefretle kınıyoruz.

Suriye rejim yönetimi toprakları içerisindeki yasadışı örgüt gruplarını yok etmeden, müşru hakkımız doğrultusunda sınırlarımızın güvenliği için görev yapan Hukuk devleti Türkiye cumhuriyeti nin güvenlik güçlerine saldırması tamamen soytarılık ve mahalle kabadayılığıdır.

Türkiye cumhuriyeti devleti tarih boyunca hiçbir zaman kimsenin toprağına göz dikmemiş yayılmacı politika izlememiştir. Toprak bütünlüğünü ve halkının sevdasını kazanamayan Suriye gibi yönetimler başka devletlerin maşası olmaktan kurtulamazlar. Demokrasinin ne olduğunu 21.yy da dahi kavrayamayan  dikta yönetimleri ilk önce yönettiği halk terk eder, nitekim tarih şahit olmuştur. Adalet öğretmenleri ve eğitim camiası olarak devletimizin milletimizin ordumuzun, birer neferiyiz topyekun biriz beraberiz.

Şehitlerimize ALLAH tan rahmet gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Kederli ailelerinin acılarını en içten hissediyor  paylaşıyoruz. Türkiyemizin başı sağ olsun.

Muharrem Duran adalet öğretmi

Haber Tahir Kavri

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri