Ümraniye'de aile kırımı

İstanbul Ümraniye'de annesi ve abisini öldürdükten sonra intihar eden şahsın cenazesi, annesi ve abisinin cenazeleriyle beraber Adli Tıp Müessesesinden alındı.

Namık Kemal Semti Köşk caddesindeki konutlarında şizofreni hastası Emre Yaşar Hayal 25 dün saat 22.00 sıralarında annesi İncilay Hayal ve babası İlyas Hüseyin Hayal ile abiyi Haluk Hayal'i silahla vurdu. Ardından Emre Yaşar Hayal 4. kattan sıçrayarak intihar etti. Vaka yerine gelen sıhhat takımları Emre Yaşar Hayal, anne İncilay Hayal ve abi Haluk Hayal'in vaka yerinde yaşamını kaybettiğini tanımladı. Babası İlyas Hüseyin Hayal ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Cenazeler Adli Tıp Müessesesindeki tahlillerin ardından yakınlarına teslim edildi. Saklanarak kurtulan kardeşi Yunus Hayal de cenazeleri almaya gelenler arasında yer aldı.

AİLESİNİN KENDİSİNİ ÖLDÜRECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORMUŞ

Bu arada Emre Yaşar Hayal'in daha evvel bir sağlık kurumunda rehabilitasyon altına alındığı, sağlık kurumundan çıktıktan sonra ilaçlarını kullanmadığı bilindi. Hayal'in bazı yakınları tarafından, ailesinin kendisini öldüreceğini düşündüğü için konutta yapılan yemekleri yemeyip, dışarıdan sipariş ettiği yemekleri yediği iddia edildi. Abi Haluk Hayal'in ise 15 gün evvel nişanlandığı bilindi.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında
Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri