ÖRNEK ÖĞRETMEN ÖZKAN OĞAN”BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİNE OKULU SEVDİRDİ

ÖRNEK ÖĞRETMEN ÖZKAN OĞAN”BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİNE OKULU SEVDİRDİ

Iğdır Melekli Şehit Er Aytekin Arslan ilkokulu 1. Sınıf öğretmeni Özkan Oğan,bu sen okula yeni başlayan öğrencileri ilk günden okulu sevdirdi.

Yaptığı başarılı çalışmalar ile örnek öğretmen diye adlandırılan Özkan Oğan,bu yıl aldığı 1. Sınıf öğrecilerine değişik bir yöntemle harfleri ve sesleri öğretiyor.

Özkan Oğan,”Yeni eğitim öğretim senesinde 1. Sınıflar seyreltilmiş olarak okula başladılar,malum somut öğrenme döneminde olan öğrencilerime tüm sesleri somut nesnelerle anlatmaya başladım.Giydiğim aşçı kıyafeti de onların ilgisini çekti.Hafta da 2 gün okula gelen öğrencilerime sesleri verirken eğlensinler diye her harfi çeşitli yiyecekler ile yazıp anlatıyorum.E harfini verirken E ile başlayan ekmekten E sesi yaptık ,L harfi ile başlayan Lahmacun dan L harfini yazdım ,tüm seslere uygun kurabiyeler yaptık.Öğrencilerim hem sesi öğreniyor aynı zamanda öğrendiği sesi afiyetle yiyor.Şu en temel kadar 2 harf öğrettim çokta eğlendiler .Önümüzdeki günlerde farklı sürprizler yaparak onları şaşırtmaya devam edeceğim.”dedi.0

Öğrenci velileride ,bizce Yılın öğretmeni seçilmesi gerekli olan Özkan Oğan’dan çok memnun olduklarını belirterek çocuklarımız her gün okula gitmek istiyorlar. Kendisine teşekkür ediyoruz”dediler.

Haber Tahir Kavri

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri