31 ilde 2 gün sokağa çıkma yasağı

31 ilde sokağa çıkma yasağı uygulandı, sağlık bakanı bu gece 12 den sonra sokağa çıkma yasağı 10.04.2020 saat 00.00 dan sonra sokağa çıkma yasağı uygulanacaktır.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "10.04.2020 tarihi saat 24:00 ile 12.04.2020 tarihi saat 24:00 arasında Büyükşehir statüsündeki 30 ilimiz (Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van) ile Zonguldak il sınırları içinde bulunan tüm vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları yasaklanmıştır. Saat 22.15 itibariyle valiliklere gönderilen genelgenin tüm detayları kamuoyu İle paylaşılacaktır" denildi.

Yapılan sokağa çıkma yasağı ile açık kalacak ihtiyaç gereçlerini karşılayan fırınlar sağlık kuruluşları eczaneler petroller gibi sektörler açık kalacaktır.

Yapılan sokağa çıkma yasağı duyurundan sonra ekmek fırınlarında manavlarda marketler uzun kuyruklar oluşmaya başladı.

sokağa çıkma yasağına uymayan vatandaşlara cezai işlem uygulanacaktır.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri