AK Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, Sessiz Kalmadı! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Tepki Mesajı

CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve sözcüleri Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir milli mücadele verirken birlik ve beraberliğimizin teminatı Cumhurbaşkanımıza, Başkomutanımıza ağır şekilde saldırmakta ve Suriye’deki mücadelemizi zaafiyete uğratmak için mücadele etmektedir. Her bir Türkiye sevdalısı buna sessiz kalamaz.

Türkiye düşmanı hangi yapı varsa onlara ses çıkarmayanlar, eli kanlı Esed’e ses çıkarmayanlar Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’a en ağır hakaretleri yapmaktalar.

Daha önce Fetö’nün sözcülüğüne soyunan Kılıçdaroğlu şu an da Esed’in sözcüsü gibi konuşmakta ve Esed’in askerlerinin Mehmetçiği koruduğunu iddia edecek kadar ileri gitmektedir. Toplumsal uzlaş zemini yok edilmek istenmektedir.

En çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz dönemde dış cepheyi zaafiyete uğratmak icin iç cepheyi parçalamaya çalışmaktadır.

Esed’in gazetecisi Nidal Sabeh’in müttefikimiz diyerek Kılıçdaroğlu’nun Türkiye karışıtı açıklamalarını paylaştığı da ortadadır.

Biz Büyük Türk Milletiyiz Allahtan başka kimseye boyun eğecek değiliz. Ordumuz savaş halindeyken sorgulanacak sorular; idlipde ne isimiz var değil, nasıl en hızlı şekilde ve en az şehitle muzaffer oluruz olmalı ve içeride akılları karıştıracak açıklamalarla karışıklık çıkartmak değil bağlarımızı güçlendirip saflarımızı çok ama çok sıkılaştırmamızdır.

Bu saatten sonra olaylara değişik açılardan bakmak zorundayız dışarıda Türkiye düşmanları içeride CHP zihniyeti fitne tohumlarını ekmekte amaç birliğimiz ve bütünlüğümüzdür buna müsade etmeyeceğiz. Anamız bir, babamız bir, gardaşımız bir, bacımız bir, amcamız bir, dayımız bir biz biriz. Artık o, şu, bu, sen, ben yok BİZ varız. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmasın.

Haber Tahir Kavri

Ali Kemal Ayaz

AK Parti Iğdır İl Başkanı

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri