AK PARTİ Iğdır İl Başkanı Ali Kemal AYAZ’dan Yeniyıl Mesajı

AK PARTİ Iğdır İl Başkanı Ali Kemal AYAZ’dan Yeniyıl Mesajı

Iğdır’ımızın kıymetli ve saygıdeğer insanları öncelikle hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bir yılı daha geride bırakırken, insanlık ve milletimiz için daha iyi, daha güzel, daha huzurlu, daha müreffeh bir yıl olması temennisiyle gireceğimiz 2022 Yılının İlimize, Ülkemize, Türk Dünyasına, İslam  lemine hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan diliyorum.

 Geride bıraktığımız 2021’i, bir önceki yıl gibi Koronavirüs salgınının gölgesi altında geçirdik. Üstelik bu yıl, salgına ilave olarak iklim değişikliğinin yol açtığı afetler, çeşitli ülkelerdeki istikrarsızlıklardan kaynaklanan gerilimler, bitmeyen göç dalgalarının yol açtığı acı görüntüler gibi yeni veya süregelen sıkıntılarla da yüzleştik. Küresel yönetim ve ekonomi sistemi, 2008 finans krizi, Suriye ve Afganistan başta olmak üzere kriz bölgelerinde verilen meydana gelen olaylar özellikle bölgemizde olumsuzluklara neden olmuştur. 

Türkiye, işte bu küresel fotoğraf içinde, hem güvenlik krizlerini, hem sağlık krizini, hem siyasi ve sosyal sınamaları başarıyla veren bir ülke olarak, kendini olumlu yönde ayrıştırmayı başarmıştır. 

Bu süreçte Hükümetimiz Kendi aşımız TURKOVAC’ı da üreterek, aşının sürekliliği konusundaki tüm soru işaretlerini ortadan kaldırmıştır. Bunun yanında ülkemizi yatırım, istihdam, üretim, ihracat, cari fazla temelli bir büyüme sürecine sokarak, ekonomide de tarihi bir dönüşümü başlatmıştır. 

Hükümetimizin Asgari ücrette ve maaşlarda yaptığı tarihi artışlarla çalışanlarımızın, ihracata verilen destekle üreticilerimizin, yatırımları ve istihdamı teşvikle işveren ve işçi kesiminin yanında olduğumuzun göstergesidir.

İl Teşkilatı olarak ilimize Hükümetimizin desteği ile birçok yatırımın gelmesini sağladık. Yıl içinde 35’e yakın proje gerçekleştirdik, ödeneğini getirdik, çoğusunu sonuçlandırdık. Çalışmalarımıza büyük bir hızla devam edeceğiz.  

2022 Yılının ailenize, İlimize, Ülkemize, Türk Dünyasına, İslam  lemine ve İnsanlığa; sağlık, mutluluk, birlik ve beraberlik getirmesini diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri