AK Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, il binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

AK PARTİ ALİ KEMAL AYAZ

AK Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, il binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

 
İl Başkanı Ayaz:
 
Haber Tahir Kavri

“İşini Düzgün Yapan Hiçbir Kurum Müdürüyle Sorunumuz Yok”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiriyle Iğdır’a hizmet için göreve geldiklerini dile getiren Ayaz, Iğdır’lıya hizmet etmek için var gücüyle çalışan hiçbir kurum memur ve amiriyle sorunları olmadığını dile getirdi.

İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, “Bazı kurumlarda her müdür, amir, memur değişimini bizim yaptırdığımıza dair bir algı var. Biz buraya kelle avcısı olarak gelmedik. Biz Iğdır’a her hizmet eden, Iğdır’a can yandıran kişinin arkasındayız. Bunun yanında sıkıntılar elbette var. Bu noktalarda da bize üst makamlardan sorulduğu zaman bizde gerekeni söylüyoruz. Iğdır hizmete aç bir şehirdir. Biz de iktidar nimetlerini bu şehre getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz”

“Oy Hesabı Yerine Gönüllere Girerek Başarılı Olacağız”

Iğdır’da AK Parti’nin geçmiş yıllarda seçimlerde yaşadığı başarısızlıklarla ilgili de konuşan Başkan Ayaz, “Başarı ve başarısızlık göreceli kavramlardır. Bizim dönemimizde şunu temin ederim ki, biz oy hesabı yapmadan Iğdır’da her kesimin hizmetlerimizle gönlüne gireceğiz. Bizim tek hesabımız, Iğdır’lıların iktidar nimetlerinden faydalanmasına yöneliktir. İnşallah bu hedefimizi başarabilirsek, seçimlerde de başarılarımız kaçınılmaz olacaktır”

“Tek Arzumuz Kurumlarda Yapılan Alımlarda Etnik Köken Yerine Liyakatın Esas Alınmasıdır”

AK Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, bir gazetecinin son zamanlarda yapılan alımlarda Azeri Türklerinin ağırlıkla alındığı yönündeki iddialarla ilgili sorusuna, “Bizde ırkçılık, etnik ayrımcılık asla ve asla söz konusu olamaz. Bu konudan Iğdır, şimdiye kadar çok çekti. Bizim dönemimizde böyle bir durum söz konusu bile değildir. Bizim Iğdır ile ilgili tek arzumuz, kurumlara yapılan memur ve işçi alımlarında etnik köken yerine liyakatın esas alınmasıdır. Ayrıca kurumlarda yapılan şube müdürü ve benzeri atamalarda da bizim bir dahilimiz söz konusu değildir. Çünkü biz kurum müdürlerine güveniyoruz. Kurum müdürlerinin beraber çalışmak istediği ekibinin kendi kurması son derece doğaldır. Bu konuda tavsiyemiz ya da zorlamamız haddimiz değildir”

“Yönetim Belirleme Çalışmalarımızda Sona Gelindi”

Göreve atandığı Aralık ayından sonra özellikle pandemi süreci nedeniyle kongre sürecinin sekteye uğradığını dile getiren Başkan Ayaz, “Kongre sürecinin pandemi nedeniyle uzamasının aslında bizim için hayırlı tarafları da oldu. Bu süre zarfında yönetim için oldukça ince eleyip sık dokuma fırsatımız oldu. Beraber yürüyeceğimiz yol arkadaşlarımızı belirleme çalışmalarımızda sona gelindi. 350 kişi partimize yönetime girmek için başvurdu. Partimize teveccühte bulunan bütün hemşerilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu sayıyı Koordinatörümüz sayın Mahmut Gürcan beyefendiyle beraber ilk etapta 100’e indirdik. Buradan da 40 asıl, 20 yedek üye seçeceğiz. Ancak bizim planımız yedek olan 20 kişiyi de asil üyeler gibi aktif olarak sahada kullanmaktır. Çalmadık kapı bırakmayacağız. Iğdır’a mahalle mahalle, köy köy hakim olacağız. AK Parti Iğdır’da hak ettiği değere ve başarıya ulaşacak” şeklinde konuştu.

 
  •  
  •  

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri