Başkanımız Ayaz Atatürk Mahallesi vatandaşlar tarafından çalışmaları takdir edildi.

Iğdır Valimiz / Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Enver ÜNLÜ ve AK PARTİ İL BAŞKANIMIZ Ali Kemal AYAZ Atatürk Mahallesi vatandaşlar tarafından çalışmaları takdir edildi.

Haber Tahir Kavri

30 Haziran 2017 tarihinden beri Iğdır Valiliği görevini yürüten Enver Ünlü, göreve başladığı günden itibaren durmadan Atatürk Mahallesinin eksikliklerini ve sorunlarını çözmek için çalışmalarına ara vermeden gece gündüz devam etmesi Mahalle sakinleri arasında takdirle karşılandı.

Vali / Belediye Başkan Vekili Sayın Enver ÜNLÜ’nü çalışmaları neticesinde; çözüm odaklı çalışma ve yapıcı faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyerek yaklaşık 40 yıldır Iğdır Atatürk Mahallesi’nin problemleri arasında yer alan Sefa Sokak çevresi ve Mimar Sinan Caddesi Çevresi KANALİZASYON ve Su sorununu çözme noktasında büyük bir adım attı. Vali / Belediye Başkan Vekili Sayın Enver ÜNLÜ’nün talimatları ve çalışmaları sonucu Iğdır’ın önde gelen mahallelerinden biri olan ve büyük bir nüfusu bünyesinde barındıran Iğdır Atatürk Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi Çevresi KANALİZASYON ve Su sorununu bu gün kepçeyi vurarak sorunu çözmüş oldu.

 

Mahalle sakinleri ise; Vali/ Belediye Başkan Vekili Sayın ÜNLÜ’nün geldiği günden itibaren yaptığı çalışmalar ve gösterdiği özverili duruş bizlerin nazarında güzel karşılandı. Yaptığı çalışmaların yanı sıra halkın içinde olması ve her fırsatta vatandaşların arasında olması bizlerin sıkıntılarını dinleyip çözümleri için çalışması da bizleri ayrıca mutlu ediyor. Vali dediğin halkı dinleyecek dışlamayacak. Sorunlarımızı sorunu olarak görüp çözüm ayıracak. Valimizin de bunları yapması bizleri memnun ediyor ve kendisine teşekkür ederiz” dedi.

 

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Iğdır Atatürk Mahallesi Sosyal Kültür ve Yardımlaşma Başkanı Hasan ATEŞ ve Iğdır Atatürk Mahallesi Muhtarı Servet Gürel şu sözlere yer verdi; “Valimiz/Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Enver ÜNLÜ’nün öncülüğünde mahallemizin acil ve önemli ihtiyaçlarından biri olan KANALİZASYON ve Su sorununu Çözüldü kendisine teşekkür ediyoruz. Kendisini görevine başladığı günden beri gösterdiği yapıcı yaklaşımla tanıyoruz. Soyadı gibi Iğdır insanı için yaptığı faydalı işler ve katkılarıyla da ÜNLÜ bir insan haline geldi.

Iğdır Atatürk Mahallesi Sosyal Kültür ve Yardımlaşma Başkanı ile Iğdır Atatürk Mahallesi Muhtarı olarak mahallemize verdiği destek ve kazandırdığı değerler için Iğdır Valimiz / Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Enver ÜNLÜ ve AK PARTİ İL BAŞKANIMIZ Ali Kemal AYAZ, Su ve Kanalizasyon Müdürümüz Abbas KARABAĞ’a personeline ve emeği geçenlere başta temsil ettiğimiz mahalle sakinlerimiz ve şahsımız adına kendilerine teşekkürü bir borç biliriz” ifadelerini kullandılar.

Hasan ATEŞ 

Iğdır Atatürk Mahallesi Sosyal Kültür ve Yardımlaşma Yönetim Kurulu 

Servet GÜREL 

Iğdır Atatürk Mahallesi Muhtarı

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri