AK PARTİ İL BAŞKANI ALİ KEMAL AYAZ’ININ “23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI” MESAJI

  1. AK PARTİ İL BAŞKANI ALİ KEMAL AYAZ’ININ “23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI” MESAJI

          Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. Yıl dönümünde, şanlı tarihimizle, bizlere bu güzel ülkeyi armağan eden ecdadımızla bir kez daha övünüyor ve gurur duyuyoruz.

          23 Nisan milli birlik ve beraberliğin en güzel örneği olan Kurtuluş Savaşı sonrasında, millet iradesinin vücut bulduğu ve Cumhuriyetin temellerinin atıldığı gündür.

          Bu yönüyle Türkiye Büyük Millet Meclisi, demokrasimizin ve ulusal egemenliğimizin sembolü haline gelmiştir. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Meclis Başkanı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, milli iradenin hayat bulduğu bu günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak ilan etmiştir. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklara armağan edilen tek ve evrensel bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti’nin çocuklarımıza olan güveninin de ifadesidir.

          Ne mutlu sizlere ki Cumhuriyetin geleceğini siz çocuklara emanet edecek kadar çocuklarımıza güvenen ve milli egemenliğin ilan edildiği günü sizlere bayram ilan eden bir milletin çocuklarısınız.

          Sizlerin gözlerinizdeki ışık ve yüreğinizde taşıdığınız umutlar ülkemizin geleceği adına bizlere güç vermektedir. Sizlerin umutlarınızın yeşertilmesi, milli ve manevi değerlerine güçlü bir şekilde bağlı, şahsiyet ve vizyon sahibi nesiller olarak yetişmesi hepimize ait olan bir sorumluluktur. Bu mesuliyet aynı zamanda vatanımızı kanları ve canları pahasına bize miras bırakan şehitlerimiz ve gazilerimize olan borcumuzu da ifade etmektedir.

          Dünyayı saran Coronavirüs tehlikesi karşısında ülkemizin de almış olduğu tedbirler sebebiyle şehrimizin parklarının sokaklarının sizin o neşeli gülüşlerinizden, mutluluğunuzdan mahrum olduğunu biliyorum. Sizlerden biraz daha sabırlı olmanızı istiyorum.  İnşallah bu tehlikeden kurtulduğumuzda bu bayramı ilimizde en coşkulu şekilde kutlamanın sözünü veriyorum.

          Sizler, milletimizin umut çiçekleri, aydınlık yarınlarımızı kucaklayan güçlü kollarısınız. Bu bakımdan sizlerin sağlıklı, bireyler olarak hayata devam etmeniz bizim en büyük arzumuzdur. Saat: 21.00’de hep birlikte balkonlarda İstiklal Marşımızı coşkuyla söyleyecek, bayramı birlikte kutlayacağız.

           Bu duygu ve düşüncelerle, bu anlamlı günde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü İstiklal Savaşımızın bütün kahramanlarını, bu vatanı için canını feda eden bütün şehitlerimizi minnetle anıyor, bugüne anlam katan geleceğimizin güvencesi olan siz çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, sevgiyle kucaklıyorum. 

AK PARTİ IĞDIR İL BAŞKANI ALİ KEMAL AYAZ

            HABER TAHİR KAVRİ                                                          

                                                    

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri