AK Parti teşkilat toplantıları gerçekleştirdi

Iğdır'da İl Başkanı ve teşkilatları tarafından düzenlenen  mensuplarımızın yoğun katılımı ile gerçekleştirdi.AK Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz'nın katılmış olduğu toplantılar Iğdır kültür merkezin salonda ilçeleriyle gerçekleştirdi. İlçe Teşkilatı tarafından yapılan toplantıda Iğdır'da yapılan yatırımlar çalışmalar ve hayata geçirilecek hizmetler ele alındı.Ak Parti teşkilatının yoğun katılmış olduğu toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz geçmiş  dönemden bu güne dek AK partiye hizmet etmiş tüm teşkilat mensuplarına tesekkür etti.Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın  liderliğinde çok güzel işler yaptık.Başkan Ali Kemal Ayaz, konuşmasına şöyle devam etti "AK Parti Iğdır  teşkilatımız tüm üyeleri ile beraber dünden bügüne yapılan yatırımların beraberinde Ülkemizin yapmış olduğu ve yapacağı mega projeleri Iğdır halkımıza iyi anlatacağız. AK Partimizin Sosyal politikasını, Eğitim politikasını, Dış politikasını , Ekonomik politikasını, Yerel  politikalarını ve gelecek vizyonunu misyonunu iyi anlatacağız. AK Partimizin tüm teşkilat mensupları olarak gurur duyduğumuz.

Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep  Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşı olarak  bu kutlu yolda  2023,2053,2071 amaçlarına ulaşmak inancını taşıyoruz. Geleceğimiz olan gençlerimize yarınımıza güzel eser ve hizmetler için tekrar diyoruzki " Durmak Yok  Yola Devam" diye konuştu. 

İl Danışma Meclisi Toplantıya AK Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, Merkez İlçe Başkanı Güven Demirel, İl Koordinatörümüz Abdurrahman Döğücü, İlçe, Belde Başkanlarımız, Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi, Belediye Meclis üyeleri, önceki dönem Milletvekilleri, önceki donem İl Başkanları ve teşkilat mensuplarıyla yoğun katılımı ile gerçekleştirdi.

AK Parti İlçe Meclis Dayanışma toplantısı soru ve önerilerle son buldu.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri