Alexa Artık Size Yaklaşan Fırsatları Bildirebilir ve Bunları Sizin Yerinize Satın Alabilir

Amazon, Prime müşterilerini herhangi bir fırsattan 24 saat öncesine kadar uyarmak için Echo hoparlörler için yeni bir özellik sundu. Bu özellik, müşterilere zaman yönetiminde yardımcı olurken aynı zamanda paradan tasarruf etmeye de yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

 

Bu özellik etkin olduğunda , Alexa kullanıcılara, istek listelerine kaydettikleri, sepetlerine ekledikleri veya daha sonrası için kaydedildi olarak işaretledikleri indirimdeki ürünler hakkında onları güncelleyecek bir bildirim gönderecektir.

Alexa Gelişmiş Anlaşma Uyarıları Nasıl Etkinleştirilir

Bu özelliği cihazınızda etkinleştirmek için iOS veya Android için Alexa uygulamasını açın ve Daha Fazla sekmesine tıklayın. Oradan Ayarlar > Bildirimler > Amazon Alışveriş'e tıklayın . Buraya geldiğinizde, Alışveriş Önerilerini bulmak için aşağı kaydırın ve Anlaşma Önerilerini etkinleştirin .

Özellik etkinleştirildiğinde, kaydettiğiniz bir ürün indirime girdiğinde Amazon Eko'nuzun etrafındaki halka sarıya döner. Akıllı telefonunuzda aynı öğe için bir açılır bildirim de alacaksınız. Bildirim hakkında daha fazla bilgi için Alexa'dan yüksek sesle okumasını isteyebilirsiniz.

 

Bildirim okunduktan sonra müşteriler, fırsat sunulduğunda Alexa'dan kendilerine hatırlatmasını isteyebilir veya hatta Alexa'dan ürünü kendileri için sipariş etmesini isteyebilir.

 

Bu ürünleri sipariş ederken Alexa, Amazon hesabınızdaki varsayılan teslimat adresini ve ödeme yöntemini kullanır, ancak sipariş başarıyla verilene kadar sizden ödeme alınmaz. Sipariş verildikten sonra, iOS veya Android için Amazon uygulamanızda bir bildirimle birlikte sipariş ayrıntılarınızı içeren bir e-posta onayı alacaksınız .

En İyi Amazon Fırsatını Bulma

Bu yeni özellik, Amazon'un Akıllı Yeniden Sıralama özelliğiyle birlikte, Amazon'un kullanıcıların şirketten alışveriş yapmasını kolaylaştırmak için kullandığı yöntemlerdir.

 

Bu yeni özellik şu anda Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Amazon Prime müşterileri için dördüncü nesil veya daha yeni olan tüm Echo akıllı hoparlörlerde kullanılabilir. Henüz, bu özelliğin Amerika Birleşik Devletleri dışında ne zaman kullanıma sunulacağına veya eski Echo akıllı hoparlörlerle uyumlu olup olmayacağına dair bir gösterge yok.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri