Allah milletimizi ve ülkemizi korusun

Haber Tahir Kavri-Iğdır

    Haberler; “Iğdır'ın Aralık ilçesi İran sınırında mayınları temizleyen işletmenin görevlisi Zimbabve uyruklu Takemore Masikasika, Gökay Karakolu bölgesindeki mayını çıkarıp tetikleyiciyi devre dışı bırakırken patlama meydana geldi. 

    Yaralanan Takemore Masikasika, Iğdır Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.” diyor.

    Eğer yanılmıyorsam benim bildiğim kadar Iğdır’da bir iki seneden beri devam etmekte olan bu mayın işi bugün derinliğine bir temizlik girişimidir.

    NEDENİ !?

    Maazallah…Eğer düşündüğüm gibi ise bilmek ve öğrenmekte istemiyorum.…

    Ama bilebildiğim tek şey; Hudutlara mayın döşemenin sebep ve sebebi: ”teröristlerin, kaçak-Göcek, göçmen ve sığınmacıların yolunu kapamak, giriş çıkışlarını engellemek, hututumuzu yolgeçen hanından kurtarmak yani ülkemizi yabancıların işgalinden ve hainlerin vereceği zarar ve yaratacağı tehlikelerden korumak ve kurtarmak” olmalıdır.. 

      O zaman bugün hudutlarımızı eskisinden daha çok muhkemleştirmek ve seyrek döşenen mayınlarımızı biraz daha sıklaştırmak varken neden mevcut olan mayınlar temizleniyor!? İhtimal vermesem dahi, niyet ve maksat; kaçak, terörist, göçmen ve sığınmacılara kapı açmak ve geçişlerini kolaylaştırmak olmamalıdır.

    Allah; türk milletini ve ülkemizi art niyetli, kötü düşünceli ve beceriksiz idarecilerden korusun.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri