Arabesk sanatçısı hayatını kaybetti

Mersin'de, kalp krizi sebebiyle sağlık kurumuna kaldırılan arabesk müzik sanatçısı Selahattin Özdemir, yaşamını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, takribî 3 gün evvel rahatsızlanarak Toros Devlet Sağlık Kurumuna kaldırılan 56 yaşındaki Özdemir, yoğun bakımda rehabilitasyon altına alındı.

Kalp krizi geçirdiği bilinen sanatçı, bugün öğle saatlerinde yaşamını kaybetti.

Özdemir'in yakınları ve beğenenleri, vefat haberi üzerine sağlık kurumuna gitti.

SELAHATTİN ÖZDEMİR KİMDİR?

Selahattin Özdemir 1963 senesinde Adana'da dünyaya geldi. Arabesk müzik sanatçısı olan Özdemir, gençlik senelerinde müezzinlik yaptı. Selahattin Özdemir daha sonra sanat dünyasına atıldı ve 1982'de ilk kasetini çıkardı. Bir yarıyıl uyumunu Mersin'de işletmecilik yaparak sağladı.

Ortaya atmış olduğu “İngilizce arabesk” projesi ile gündem yaratmıştı. Selahattin Özdemir, gençlik senelerinde söylediği 4 şarkıdan dolayı pişmanlık dinlediğini belirterek Adana Devlet Güvenlik Mahkemesi'ne başvurmuştur. Bu şarkıların kasetlerinden çıkarılmasını, radyolar tarafından çalınmamasını istemiştir. Bu şarkılar şunlardır: “Yanlış Yerde Doğmuşum”, “Yaşamam Artık”, “Esrar Perdesi”, “Hem Yaratıyorsun Hem Unutuyorsun” şarkıları acı, üzüntü, ayrılık ve sevdayı anlatmaktadır.

 

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında
Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri