Başkan Ayaz köyleri geziyor

Akparti İl Başkanı Alikemal Ayaz ve beraberindeki heyet, Karakoyunlu ilçesine Ve Aralık ilçesine bağlı köyleri ziyaret etti. Ayaz köylerde vatandaşlar ve köy muhtarları ile bir araya gelerek sohbet etti.

Başkan Ayaz ve beraberindeki AK Partililer, Köylere ziyarette bulunarak vatandaşlar ile bir araya geldi.

Köy halkını ziyaret eden Başkan Ayaz, pandemi sürecinde alınan önlemler ve yapılmaya devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet eden Ayaz, onlardan gelen talepleri dinledi. 

Köy sakinleri; Başkan Ayaz ve partililere yoğun ilgi göstererek sorun ve sıkıntılarını paylaştı.

Köylerin ihtiyaçlarının çözümü için çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Ayaz,  ilçe ilçe, köy köy, karış karış..

Iğdırımızda ulaşmadığımız hane bırakmayacağız demiştik. Bugün Karakoyunlu İlçemizin ve Aralık ilçemizin köylerini ziyaret ettik.

Köylerimiz bizim can damarımız. Muhtar ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip notlarımızı alıyoruz. Köylerimize her zaman destek vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Köy halkının misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerini sunan Ayaz, “Vatandaşımızın derdi bizim derdimizdir. Vatandaşımızın en iyi hizmeti alması ve partimizin başarısı için birlik ve beraberlik içerisinde, kaldığımız yerden köy ziyaretlerimize yoğun bir şekilde devam edeceğiz.” Dedi.

"Hemşehrilerimizle karşılıklı oturup çay içmek, Hepsiyle birebir görüşebilmek, hepsinin sıkıntılarını dinleyebilmek, hepsine ulaşabilmek bizim AK Parti Iğdır Teşkilatı olarak en büyük önceliklerimizdendir.

 Vatandaşlarımızla bir arada olmayı her şeyin üstünde tutarız.

Hemşehrilerimizi dinleyip anladıkça, onlarla hemhal oldukça mutlu ve başarılı olabiliriz" diye konuşan Ayaz, önümüzdeki günlerde de Iğdırda ziyaret edilmedik köy kalmayacağının bilgisini verdi.

İl Başkanı Ali Kemal Ayaz’a ziyarette il koordinatörü ve Teşkilat mensupları eşlik etti.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri