"BABAMA YAPILANIN AYNISINI, ERDOĞAN'A YAPIYORLAR"

"BABAMA YAPILANIN AYNISINI, ERDOĞAN'A YAPIYORLAR"

Türkiye’de ekonomik, siyasal ve toplumsal alanlarda birçok yeniliğe imza atan 8’inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal hayata veda edeli tam 28 yıl oldu. 17 Nisan 1993’te vefat eden Özal’ın ölüm yıl dönümünde kızı Zeynep Özal da babasıyla ilgili duygularını paylaştı.

"ÖLDÜKTEN SONRA DAHA İYİ ANLAYACAKLAR

Sabah gazetesine konuşan Zeynep Özal, "Hiç unutmadığım bir sözü var; "Öldükten sonra yaptıklarımı daha iyi anlayacaklar" diye. Gerçekten öyle oldu. Babam hep ülkesi için hizmet etti. Halkla iç içeydi, onların dertlerini dinlerdi” ifadesini kullandı.

"DİKTATÖR SÖZÜNE ÇOK ÜZÜLÜYORDU"

Tüm bunlara rağmen babasına 'diktatör' dediklerine dikkat çeken Özal “Babam 'diktatör' sözüne çok üzülüyordu.

Şimdi de Cumhurbaşkanı Erdoğan için aynısını yapıyorlar. Babama yaptıkları gibi ona da 'diktatör' diyenler var. Gerçekten ayıp, çok yanlış buluyorum. Erdoğan diktatör olsa herkes fikrini açıkça söyleyebilir miydi ya da tenkit edebilir miydi?” şeklinde konuştu.

"BABAMIN ÇOK ÜSTÜNE GELDİLER"

Tahir Kavri-Iğdır

Muhalefet yapmak için her şeyin eleştirildiğini vurgulayan Özal “Babam yol, baraj, köprü yaptığında yine eleştirildi. Babamın da çok üstüne geldiler. Şimdi de Erdoğan'a benzer şeyleri yapıyorlar. Yollarımız muhteşem oldu, kazalar azaldı.

Şehirler arası seyahat konforlu oldu. Osmangazi Köprüsü gibi bir köprü yapmak babamın en büyük hayallerinden biriydi” dedi.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri