Basın mensubu arkadaşalar çamur at izi kalsın

Basın mensubu arkadaşalar çamur at izi kalsın

Vural Zal'ın kaleminden; Muhabettini bırakın yakışmaz hizmet ilimize yapılıyor ve ben şahsen üzüldüm böyle köşe yazılarına belediye personelinin soruşturmasıyla il başkanının ne işi olur ya da diğer bir kurumda yapılan operasyon iç işleri bakanlığınca yapılmıştır ve devletin miti istihbaratı vardır gerek merciler orasıdır işin muhattabi.

Yani bunları bile bile çamur atmak basın mensuplarına yakışmaz önce kendin durdugun yere bak ve öz geçmişine bak öyle hitap et edecek Iğdır'da daha öncede yapılan ırkciliklar fetocular ve pkk lılar iş ya da atamalarda oluyordu o zaman neden köşe nizde paylaşmıyordunuz.

Ben şimdi buradan diyorumki önceki il başkanları ığdırimiza çivi çakmadı bari gelin ığdırli olarak il başkanımızın yanında duralım ilimize hizmet gelsin hizmetlerin arkası gelsin sayin cumhur başkanım ve ekibini allah kötü şer odaklarından korusun.

Allahım daha sağlıklı uzun ömürler versin inşallah ve il başkanımızın yanında olduğumuzu ve kimseyede yedirtmeyecegimizi beyan ve destek veriyoruz.

Haber Tahir Kavri

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri