Belediye Başkanı Yaşar Akkuş ile Başkan Yardımcısı Yusuf Abay eşlik ederek Basın İle İstişare Etti

Belediye Başkanı Yaşar Akkuş ile Başkan Yardımcısı Yusuf Abay eşlik ederek Basın İle İstişare Etti

Iğdır Belediye Başkanı Yaşar Akkuş basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Dün gerçekleşen kahvaltıda basının ve şehrin sorunları konuşuldu. Toplantı soru cevap ve öneri şeklinde sürdü.

Başkan Akkuş, kahvaltıda yaptığı konuşmada; “ Şehrin % 25’nin sorunları çözülmüş. Diğer % 75’inde alt yapı ve üst yapı ile diğer sorunlar devam ediyor. Daha önce görev yapan yönetimler ellerinden geleni yapmışlar ancak yetersiz kalınmış. Eksikler çok. Sorunlar yumağını önümüzde bulduk. Iğdır, sekiz tane Erzurum kadar bir alan yayılmış. Bu durum hizmeti de zorlaştırıyor. Kıt imkânlarla hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Bir otogarımız bile yok. 412 personelin 358’i işçi kadrosunda. Gelen paranın önemli bir kısmı maaşlara ve sigortalarına gidiyor. Yedi aylık görev süremizde binlerce iş başvurusu aldık. Bu durumda bize toplumda işsizliğin alabildiğine çok olduğunu gösteriyor. Hedeflediğimiz projeleri bir bir hizmete koyacağız. Herkesten ve her kesimden öneri alıyoruz. Şehrimizi birlikte yöneteceğiz.” Dedi.

Kahvaltı basın mensuplarının basının sorunlarını ve çözüm önerileri üzerinde yapılan fikir alışverişi ile devam etti. Toplantıda Başkan Akkuş’a Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Abay eşlik ederek görev alanı ile ilgili soruları yanıtladı. Kahvaltılı istişare toplantısı çekilen anı fotoğrafı ile sona erdi.    

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri