BİLGİSAYAR ALMAK İÇİN TOPLADIĞI HARÇLIĞINI NECİFE ABLASINA BAĞIŞLADI

BİLGİSAYAR ALMAK İÇİN TOPLADIĞI HARÇLIĞINI NECİFE ABLASINA BAĞIŞLADI

Iğdır Hazar Koleji, gazetemizde yapılan haberin akabinde beyin tümör hastalığıyla mücadele eden Necife BEYGE ile ilgili Kurucuları Üstün EYRİCE öncülüğünde bir kampanya başlatmıştı. Kampanya sonucu olarak toplanan 6.590 TL, Öğretmenlerinin yardımıyla minik yürekler eşliğinde Necife’nin Kardeşi Mehmet Nuri BEYGE'nin hesap numarasına yatırıldı.

Kampanya esnasında 5. Sınıf öğrencisi olan Egemen GÖĞCE’nin ’nin göstermiş olduğu davranış Kurum Yöneticileri ve Aileleri duygulandırdı. Uzun zamandır bilgisayar almak için kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını, Necife ablası için okul yönetimine bağışlalayan Egemenin Okul Yönetimi eşliğinde açılan kumbarasından toplam 240 TL para çıktı. Olaya şahit olan Hazar Koleji Kurucusu Üstün EYRİCE: “Necife bizim bir evladımızdır. Unutmayalım ki bu olay herkesin başına gelebilir. Olayı öğrendiğim ilk günden beri üzüntü içerisindeyim ve kayıtsız kalamazdık. 

Kampanyamızda bizleri yaptığı davranışla hem düşündürüp hemde duygulandıran Egemen yavrumuzu kutlarım. Okulumuz Öğrencilerinin Ailelerine desteklerinden dolayı sonsuz teşekkür ederiz. Ayrıca Egemen yavrumuzun göstermiş olduğu duyarlı davranış büyüklere örnek niteliğindedir. Umarız İlimizdeki bu ve benzeri sorunlara kimse kayıtsız kalmaz. Birlik içerisinde olduğumuz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz sorunlar olmaz. Yardımcı olan herkesten Allah razı olsun. “ dedi.

KAMPANYAMIZ DEVAM EDİYOR YARDIM YAPACAK VATANDAŞLAR: Mehmet Nuri BEYGE Yardımlarınız için: 

Ziraat bank iban: TR 0200 0100 0150 5075 1365 5003

 :Haber: Tahir Kavri 

Kaynak; Nihat Aras & Haber Tahir Kavri

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri