BMW'nin yeni i7 xDrive 60 elektrikli amiral gemisi 31 inç 8K ekrana sahip

Herkes lüks bir arabaya altı rakamı harcamayı göze alamazken, bu araçlar genellikle birkaç yıl içinde daha makul fiyatlara sahip modellere gelecek olan teknolojiyi sergiliyor. BMW'nin yeni i7 xDrive 60'ı, şu anda otomobillerin elde ettiği kadar yüksek teknolojiye sahip.

 

BMW, ilk tamamen elektrikli lüks sedanı olan i7 xDrive 60'ı duyurdu. BMW'nin CLAR platformu kullanılarak üretildi, bu da i7'nin ICE ve PHEV kardeşleriyle aynı üretim hattında üretilebileceği anlamına geliyor. Bunun dezavantajı, bu EV'nin bir frunk olmamasıdır.

 

Tork vektörlü dört tekerlekten çekiş sağlayan i7'ye güç sağlayan elektrik motorları çifti, 536 beygir gücü ve 549 lb-ft tork için bir araya gelerek, 0-60 mil / saat'ten 4,5 saniyede hızlanmasına izin veriyor ve 149 mil maksimum hız.

i7, 101,7 kWh kullanılabilir olan toplam 107,8 kWh pil kapasitesine sahiptir. BMW, bunun ona EPA dereceli 300 millik bir sürüş menzili vereceğini tahmin ediyor. Şarj işlemi, tamamen boşalmış bir pili 10,5 saatte doldurması gereken 11kW AC'ye kadar veya DC hızlı şarj istasyonunda 195 kW'a kadar yapılır ve bu, 80 mil menzili yalnızca on dakikada telafi etmesini sağlar.

 

Opsiyonel olarak tek tuşla açılıp kapanan otomatik kapılara sahip olabilirsiniz. Ön yolcular, ortam aydınlatma efektlerini klima için dijital kontrollerle birleştiren gösterge panosuna entegre edilmiş bir Etkileşim Çubuğuna erişebilir. Önde ayrıca iki ekran var: 12,3 inç gösterge paneli ekranı ve bilgi-eğlence için kullanılan 14,9 inç merkezi ekran.

LED ışıklar, farklı vurguları göstermek için kullanılan cam tavanı süslüyor. Arkadaki yolcular, arka kapılara yerleştirilmiş 5,5 inç dokunmatik ekranlardan kabin işlevlerini kontrol edebilir. Sinema Ekranı seçeneğini eklerseniz, hareket halindeyken filmlerin keyfini çıkarabilmeniz için yerleşik Amazon Fire TV ile devasa bir 31 inç 8K geniş ekran elde edersiniz. Sinema benzeri bir deneyim için bunu 36 hoparlörlü Bowers & Wilkins surround ses sistemi ile eşleştirebilirsiniz.

2023 BMW i7 xDrive 60, temel modelin maliyeti 120,295 dolar olacak şekilde yıl sonuna doğru gönderilmeye başlayacak.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri