BU KAFA NEYİN HİZMETÇİSİ...

BU KAFA NEYİN HİZMETÇİSİ...

Doğu Perinçek: Rusya'nın kullandığı silah barış ve huzur getiriyorVATAN Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesine övgüler dizdi. Söz konusu işgal hakkında ''Barış ve huzur getiren silahlı operasyon'' ifadesini kullanan Perinçek, Rusya'nın Ukrayna işgalini Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ'ı Ermeni işgalinden kurtarmasına benzetti. Perinçek, "Putin, barış ve huzur getiren modeli uyguluyor. Doların saltanatı çöküyor" diye konuştu.

Rusya'nın TASS ve RIA Novosti Haber Ajanslarının sorularını yanıtlayan VATAN Partisi lideri Doğu Perinçek, Rus işgalini övdü.

Rusya'nın Ukrayna işgalini, Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ'ı Ermeni işgalinden kurtarmasına benzeten Perinçek, Ukrayna'ya düzenlenen operasyon hakkında "Rusya’nın kullandığı silah, şu anda barış ve huzur getiren silahtır" değerlendirmesinde bulundu.

RUSYA'NIN KULLANDIĞI SİLAH HUZUR GETİRİYOR

Perinçek şunları söyledi:

''Sayın Putin, ABD’nin tehdidinin beyanatlarla durdurulamayacağını bilmektedir. Rusya’nın askerî operasyonu, evet silahlıdır ama Rusya’nın kullandığı silah, şu anda barış ve huzur getiren silahtır. Tıpkı Azerbaycan’ın Karabağ’ı kurtarmasında kullandığı silah gibi.RUSYA'NIN KARARLILIĞI KARADENİZ'E BARIŞ REFAH GETİRİYOR

Rusya’nın kararlılığı, Karadeniz’e barış getirmenin ötesinde Doğu Akdeniz’de de ABD tehdidine darbe indirmekte ve Türkiye’yi ferahlatmaktadır. NATO’nun doğuya genişlemesi Türkiye için de tehdittir. NATO’nun doğuya doğru genişlemesi, İran, Suriye, Irak, Azerbaycan, Orta Asya ülkeleri, bütün Asya ve Çin için de tehdittir. NATO’nun doğuya doğru genişlemesi, Afrika ve Latin Amerika için de tehdittir.

PUTİN, BARIŞ VE HUZUR GETİREN MODELİ UYGULUYOR

Doğuya ilerleme gayretindeki NATO, mezarına giden NATO’dur. Rusya’nın kararlılığı Karadeniz’e huzur getiriyor. ABD’ye karşı Karabağ’ın kurtarılmasında, Kazakistan darbesinin bastırılmasında, Afganistan’ın kurtarılmasında, “Kürdistan” adı altında İkinci İsrail Devletini kurma girişiminin bozguna uğratılmasında ve Libya’da kullanılan silah, bir model oluşturmuştur. Putin, barış ve huzur getiren modeli uygulamaya devam ediyor ve ABD’nin NATO’yu Doğu devletlerinin ve milletlerinin üzerine sürme girişimini bozguna uğratıyor.

YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR

Yeni Dünya, insanlığın silahlı, siyasal ve ekonomik girişimleriyle kuruluyor. Ukrayna da bugün kendisini ateşlere süren ABD güdümlü hükümetten kurtulacak ve Karadeniz barışı içindeki yerini alacaktır. Yaşanan gelişme, Karadeniz’e barış getirmenin ötesindedir. Yeni bir Dünya kuruluyor. ABD’nin dünya efendiliği iddiası çökmektedir. Dolar saltanatının sonuna gelinmiştir.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri