Dünyada en sinsi örgüt fetö’dür

Dünyada en sinsi örgüt fetö’dür

Onun Fetöcüler kılıktan kılığa girerler. Son günlerde FETÖ’cülerin profil resimlerinde Atatürk ve Türk Bayrağı resimlerini görürsünüz.

Kendilerini aklama ve paklama gayretinde bulunan bu akıl fukaraları gündem değiştirmek için sağa sola saldırırlar. Bunun içinde milli ve manevi değerlerimizi savunur gibi görünürler. Tıpkı yıllarca din kisvesi altına girip milletimizi sömürdükleri gibi. 

Onun için Sayın Cumhurbaşkanımız pensilvanyadaki alçak örgüt liderine ŞARLATAN demişti. Onun ülkemizdeki müridlerine de ŞARLATANLAR, yani şarlatanın yavruları. Bu lakap size çok yakışıyor. Kendi lakabınızı bize satmaya kalkmayın.

Bu benzetmeden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten isabetli olmuş. Çünkü bunlar dakikada kılıktan kılığa girecek kadar sinsidirler. Çok güzel kamufle olurlar. 

Son günlerde şahsıma yönelik yazılan yazan pensilvanyadaki Şarlatanın ilimizdeki yavru şarlatanı FETÖ’den yargılanmıyormuş gibi, sanki hiç FETÖ’den tutuklanmamış gibi sözde bayrak hassasiyeti üzerinden şahsımı kendince yıpratmaya çalışıyor. 

Bu yavru şarlatana tavsiyem illaki şahsıma saldıracaksan Şehitlerimizin kanından rengini alan bayrağımızı kendine alet etme. Çünkü siz fetöcü şarlatanlar 15 Temmuz gecesinde bu bayrağa ihanet ederek darbe girişiminde bulundunuz. Onun için kutsal bayrağımıza hem ihanet edip, hem de savunamazsınız. Benimle muhattap olmak istiyorsan önce yargılandığın fetö davasından temizleneceksin. Sonra ülkeye ihanet ettiğin için tövbe edeceksin. Sonrada abdest alıp ağzını yıkayıp karşıma öyle çıkacaksın. 

Bu şarlatan yavrularına tavsiyem madem bayrak motifli kilim üzerine isim yazarak suç işlediğimi düşünüyorsanız niye gidip suç duyurusunda bulunmuyorsunuz. Çünkü adliyeye gidemezsiniz. Adliyeye giderseniz bir sürü pisliğiniz ortaya çıkar. 

Ayrıca FETÖCÜLER kendileri kiralık ve satılık oldukları için herkesi kendine benzetiyorlar. İlimizdeki saygı basın mensuplarına para karşılığı açıklama yazdığımı düşünüyor. Basın mensuplarımız onurlu ve şereflidir.

Kimsenin aklı, vicdanı ve kalemi siz fetöcüler gibi satılık veya kiralık değildir. 

Ve sonunda ağzındaki baklayı çıkardı. Resmen İlan ve reklam parası istiyor. 

Günlerdir ilan verip gazetenizde çalıştırmak üzere eleman arıyorsunuz. Memlekette bu kadar işsiz varken Niye bulmuyorsunuz ? Çünkü insanlarımız aç kalmaya razı olur, açıkta kalmaya razı olur ama FETÖ’den yargılanan birinin yanında çalışmak istemez. Vatana ihanetle yargılanan birinin yanında çalışmak istemez. Çünkü millete iftara atan yazılarını ben yazmadım çalışanlarım yazdı deyip para cezalarını çalışanlarına ödetmek istersen kimse çalışmaz. Merak ediyorum benimle ilgili yazılarını kim yazdı...!!! 

Allah kimseyi vatana ihanetle karış Karşıya bırakmasın. Çünkü ölsenizde kurtulamazsınız. Bu ihanet belgesi çocuklarınıza ve torunlarınıza miras kalacaktır. Kamuoyuna Saygılarımla..

Abdin ÖZTÜRK

Haber Tahir Kavri

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri