Esat Haykır'dan Iğdır'dan Ve Tuzluca'ya Kadar Dar Ailelere Yardım Etti

Esat Haykır'dan Iğdır'dan Ve Tuzluca'ya Kadar Dar Ailelere Yardım Etti

Bugün Esat Haykır, Iğdır'dan ve Tuzluca'ya kadar dar ailelere yardımında bulundu.

Konuya ilişkin açıklama yapan Haykır, ihtiyaç sahiplerine her zaman olduğu gibi bundan sonraki süreçte de ulaşmaya çalışacaklarını ve vatan, millet beraberliğin başarısının en önemli anahtarının sosyal yardımlar olduğu söyledi.

Esat Haykır'dan açıklaması şöyle; Bizim yolumuzu gözleyen ve ihtiyaç sahibi olan insanımız var. Özellikle ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde bugün Iğdır'da ve Tuzluca'ya kadar ziyaret ettik. Ve yüz yüze sorunlarına ortak olduk. Dar gelirli ve mağdur durumdaki insanlarımıza destek vermeyi bir görev sayıyoruz. Onların yalnız olmadıklarını bizimde onların yanlarında olduğumuzu gösteriyoruz bundan sonraki süreçte de onların yanında olamaya devam edeceğiz” dedi.

Haber Tahir Kavri

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar
Hakan han - 4 Tem 2022 13:45 - Cevap Ekle

DOLANDIRICI ESHAT HAYKIR
Eshat Haykır denen bu mahlukat 1 numaralı bir dolandırıcıdır… Kendisi sürekli şehir dışından kandırabileceği adamları arıyor… dolandırma şekli; adamlara gelin benim burda örneğin 100 adet koyunum var çok uygun fiyat vererek yada vadeli seçenek sunarak adamlarla anlaşıyor… sonra adamlar koyunları görüyor ve kamyona yükleme yapacaz bu arada gidip yemek yiyelim diyerek adamları uzaklaştırıp lokantada adamlara koyunlar zaten yükleniyor hesap numarasını verip kendi hesabına para aktarıyor… sonra bi şekilde ortada kendini ve koyunları kaybediyor… genelde bu şekilde dolandırıyor… bu şahsın Ağrıda kaçıncı vukuati ve onlarca insanı dolandırmasına rağmen elini kolunu sallayıp dolaşıyor heryerde… bu şahıs kendinii herkese AKP li olarak tanıttığından emniyeti de birşey yapamıyor… emniyet müdürü bile illalah etmiştir kendisinden… Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayanın da bilgisi var bu şahıstan… Sn.Savcı Sayan emniyeti arayıp bu şahısı niye tutuklamıyorsunuz dediğinde emniyetin cevabı biz tutukluyoruz ama savcılık serbest bırakıyor biz ne yapabiliriz… adına onlarca dava açılmasına rağmen AKP liyim diyip heryerde dolaşabiliyor bu pişkin mahlukat… Belediyenin yardım kolilerini alıp kendi parasıyla almış süsü göstererek kendini yardımsever gösteren çakma mahlukat…adaletin yerini bulması dileğiyle

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri