GameStop kripto para birimleri ve NFT'ler için dijital cüzdanı piyasaya sürdü

GameStop, kripto para birimlerini ve değiştirilemez jetonları (NFT'ler) tamamen kucaklayan en son sürüm oldu. Pazartesi günü, video oyunu perakendecisi, oyuncuların sanal para birimlerini ve NFT'leri merkezi olmayan uygulamalarda - tümü web tarayıcılarında göndermesine, almasına, depolamasına ve kullanmasına olanak tanıyan bir dijital cüzdan duyurdu. Cüzdan ayrıca, kullanıcıların şirketin mali yılının ikinci çeyreğinde veya Temmuz ayının sonunda piyasaya sürülmesi beklenen GameStop'un yaklaşmakta olan NFT pazarında NFT satın almalarına ve satmalarına izin verecek.

GameStop Cüzdanı olarak bilinen, kendi kendine saklanan Ethereum cüzdanı , Chrome Web Mağazası'ndan indirilebilir .

Kendi kendine saklanan cüzdanlar, cüzdana erişmek için gereken özel dijital anahtarın tek sahibi olmanız bakımından PayPal veya Robinhood gibi bir hizmette bulacağınızdan farklıdır. Bu güvenlik açısından iyidir, ancak aynı zamanda buna ayak uydurmaktan sorumlu olduğunuz anlamına gelir. Anahtarı kaybederseniz, geri almanıza yardımcı olacak bir aracı yoktur.

Şubat ayında GameStop , platformunu yaklaşmakta olan NFT pazarı için kullanmak üzere Immutable X ile bir ortaklık duyurdu. Anlaşma ayrıca, NFT içerik ve teknoloji yaratıcılarına hibe verecek 100 milyon dolarlık bir fon oluşturdu. Fonlar, Immutable X'in, bu yazının yazıldığı sırada 1,02 $ değerinde bir kripto para birimi olan IMX jetonu aracılığıyla verilecektir.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri