Gazeteci Tahir Kavri: Sizi tanıyabilirmiyiz

Kendinizden bahseder misiniz?

Mehmet Baki Zirek: İstanbul’da yaşıyorsunuz ve Iğdır’dan bağımsız milletvekili adayı olarak sizi siyaset yapmaya iten sebepler nelerdir, neden bu yarışa girdiniz?

Mehmet Baki Zirek: Siyasi partiler, kendi çıkarlarından ve bir avuç insanın menfaati haricinde toplumun sıkıntılarına bakmıyorlar. Bu sebeple siyasete girme kararı aldım.

Iğdır bağımsız milletvekili adayı Mehmet Baki Zirek’le röportaj Mehmet Baki Zirek, Iğdır’da bağımsız siyaset adına enteresan bir girişimde bulunuyor.

Gazeteci Tahir Kavri: Sizce Iğdır kötümü yönetiliyor, bu konu da düşünceleriniz nelerdir?

Mehmet Baki Zirek: Kötü niyetli siyasetçiler ise Iğdır'ın sırtında bir kamburdur.

Gazeteci Tahir Kavri: Siz yılardır Iğdır'ın toplumun dilinden düşmeyen Iğdır memleketinin sevgisini kazanan gençliğin sesi sayın Mehneh Baki Zirek sizin Iğdır ile alakalı projeleriniz neler?

Mehmet Baki Zirek: Eğer Iğdır bağımsız milletvekili seçilebilirsem,  yapacak hizmetleri not alarak şöyle diyor ben başkaları gibi atma tutmayı bilemem ben bunu yapacam demiyorum. En az 3 ayda bir seçim bölgemde olacağım. Ankara’ya gidip memleketini unutan vekillerden olmayacağım.

Gazeteci Tahir Kavri: Seçime girmeye hak kazanırsanız Iğdır toplumunın teveccühünü kazanacak mısınız, sizce Iğdır halkı sizi seçer mi? 

Mehmet Baki Zirek: Halk ile ilişkilerim üst seviyededir. Halk beni çok seviyor. Üstelikle bizğm Iğdır gençlerimiz.

Gazeteci Tahir Kavri: Sizce bu seçimde Iğdır'ın aritmetiği nasıl olur, bu konu daki düşünceleriniz neler?

Mehmet Baki Zirek: AKP ve MHP bence seçimde büyük darbe alacak. İyi Parti Deva Parti çok iyi gelecek.

Gazeteci Tahir Kavri: Iğdır kötü niyetli siyasetçileründe son dönem taraflı siyaset yansıtmaklarla ilgili bir sıkıntı var, sizce bu kaostan nasıl çıkarız?

Mehmet Baki Zirek: Yıllardır bu Iğdır zarar veren kötü niyetli siyasiler yargılanmalı. Yeniden fabrika ayarlarımıza dönmek zorundayız.

Gazeteci Tahir Kavri: Siyaset arenasına atıldınız, peki idolleriniz kim bu konu da? Ve son olarak burdan okurlarımıza vermek arzu ettiğiniz mesaj nedir?

Mehmet Baki Zirek: Benim idollerim Büyük Atatürk’tür. Halkımdır

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri