Abbasgöl'ündeki sıcak olayın ile alakalı açıklama geldi

Semkanlıların Karabulak köyü muhtarı İsa kiziltasin, bütün Şemkanlı köylerinin ayaklanması için ortaya attığı yalanla Şemkanlı bir muhtar olarak dövüldüğünün yalanını ortaya atmasıyla dolayında bütün Şemkanlı köylerden eli silah tutan herkesi ayaklandılarak sorunlu ve mahkemelik olan Pınar köyü mezrası olan yaylaya çıkıp hayvanlarının otlanmamasi vede gerekirse silahlı çatışmaya bile girin gazıyla onlarca kişi sevk ederek sorunlu ve mahkemede bulunan yaylada silahlı çatışmaya sebep olmuştur bu tamamen çarpıtılmaya çalışılıyor.

Bunun sonrasında Pınar köyde topyekün mevkisinde ve kendi tespitlerinde bulunan çatışma alanına giderek karşılık vermiştir. Dün geceden beri devam eden şiddetli çatışmalar sabaha kadar sürmüştür.

Bu çatışma esnasında ikide yaralı vardır. Yaralılar jandarma tarafından alınarak Tuzluca ve Iğdır devlet hastanelerine sevk edilmiştir. Burda iki çobanın kavgasına milletin aklıyla alay etmektir.

Jandarmanın zırhlı araclarla önlemekte güçlük çektiği olay, iki çoban kavgasıda değildir, kamuoyuna duyrulur.

Bu böylede bitmeyecegi ortada olduğu bilinmedir. Avukat haydar mizrakin siz gidin yaylanıza gerekirse bırakmayın atadan babadan siz konuyorsaniz gidin demesi doğabilecek kavga ve cinayetlerde av Haydar Mizrakta sorumlu ve kışkırtmaları dan kaynaklı cinayetlerede sebebiyet verir, deniliyor.

Haberin Gizli Kaynağın Sorumlusunda Açılması:

Bunun üzerine avukat haydar beye bu söylenenlerde sizin malumatınız varmıydı diye sorulduğunda Haydar bey olayın bu boyutlara geleceğini düşünmemiştim demesi sebep olduğunu teyit etmişlerdir.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri