Huawei, muhteşem görünümlü Mate Xs 2 katlanabilir telefonunu 1,999 € karşılığında piyasaya sürdü

Huawei Mate Xs 2, dışa doğru katlanabilen etkileyici görünümlü 120 Hz ekrana sahiptir. Bununla birlikte, bu tasarım, diğer katlanabilir telefonlara göre ekran hasarına karşı daha duyarlı hale getirir. Ne yazık ki, 5G bağlantısını da kaçırıyor, daha ucuz telefonların içerdiği bir şey.

Bugün bir canlı yayında Huawei, en yeni amiral gemisi katlanabilir akıllı telefonlarının ve çok sayıda giyilebilir cihazın küresel olarak piyasaya sunulduğunu duyurdu. Şirket bu cihazları ilk olarak bu yılın başlarında Çin'de piyasaya sürdü, ancak şimdi Avrupa'dan başlayarak batı pazarlarına geliyorlar.

Mate Xs 2, Huawei'nin P50 Pocket'ten bu yana ilk yeni katlanabilir ürünü . Samsung Galaxy Z Fold3 gibi rakiplerin aksine dışa doğru katlanan devasa bir 7,8 inç OLED ekrana (2480 x 2200 çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı) sahiptir. Katlandığında, daha dar bir 6,5 inç ekrana düşer ve tek elle daha kolay kullanım sağlar.

Huawei'nin Çinli satıcıya karşı devam eden ABD yaptırımları nedeniyle 5G özellikli yonga setleri tedarik etmesine izin verilmediği için cihaz Qualcomm'un son nesil Snapdragon 888 4G'si tarafından destekleniyor. Mate Xs 2 ayrıca 8GB RAM, 512GB depolama ve 66W'da şarj olabilen 4.600mAh pil sunuyor.

Kamera sistemi, 50 megapiksel birincil sensör, 13 megapiksel ultra geniş açı ve optik görüntü sabitleme özelliğine sahip 8 megapiksel 3x telefotodan oluşur. Ayrıca 10 megapiksel öne bakan bir kamera var, ancak telefon katlanmış durumdayken arkadaki daha kaliteli olanları kullanabilirsiniz.

Huawei Mate Xs 2, önümüzdeki ay Avrupa'da 1,999 € fiyatla satışa sunulacak.

Daha önce de belirtildiği gibi, Huawei ayrıca bir dizi giyilebilir cihaz duyurdu, ancak belki de en ilginç olanı Watch GT 3 Pro serisi. 43 mm Seramik varyant ve 46 mm Titanyum seçeneği olmak üzere iki model vardır.

Seramik versiyon 1.32 inç 466 x 466 OLED ekrana sahipken, Titanyum model biraz daha büyük 1.43 inç 466 x 466 OLED ekrana sahip. Her ikisi de Huawei'nin tescilli HarmonyOS 2'sini çalıştırıyor ve fiziksel bir yan düğme ve dijital bir taç ile geliyorlar.

Saatler SpO2 izleme, cilt sıcaklığı izleme, 5ATM su geçirmezlik ve 32 GB depolama özelliğine sahiptir. EKG işlevi, lansmanda olmasa da belirli ülkelerde de dahil edilecektir.

Huawei Watch GT 3 Pro serisi için ön siparişler, 369 €'dan başlayan fiyatlarla 8 Haziran'da başlıyor.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.