Iğdır'ın Alikamerli Mahallesinde bir eve girip evde bulunan malzemeler ile beraber güvenlik kamerasını da!

Iğdır'da Güvenlik kamerası kayıt cihazını çalan hırsızları parmak izi yakalattı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı - (Tahir Kavri-Iğdır) Iğdır'ın Alikamerli Mahallesinde bir eve girip evde bulunan malzemeler ile beraber güvenlik kamerasını da çalan hırsızlar yakalandı.

Iğdır'ın Alikamerli Mahallesinde bir eve girip evde bulunan malzemeler ile beraber güvenlik kamerasını da çalan hırsızlar yakalandı.Edinilen bilgiye göre Alikamerli mahallesinde bir eve giren hırsızlar evde kamera sistemi olduğunu fark edince yakalanmamak için kamera kayıt cihazını da çalarak evden aldıkları malzemelerle beraber kaçtılar.

Olayın emniyete intikal etmesinden sonra Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince olay yerinde bulunan kırık cam parçasında şüpheli şahıslardan birinin parmak izi tespit edildi.

Parmak izinden yola çıkılarak yapılan çalışmalar sonucu hırsızlık olayını gerçekleştiren kişilerin E.B, A.Ö, B.Ç isimli şahıslar olduğu tespit edildi.Şüpheli şahısların yakalanması için yapılan geniş çaplı operasyonlarda Iğdır Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri hırsızları çaldıkları malzemeler ve kamera kayıt cihazıyla beraber yakaladılar. Evde malzeme çalan E.B, A.Ö, B.Ç isimli şahıslar gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri