Iğdır'ın İçerisinde Çatlaklardan Ses Geliyor!

Iğdır'ın İçerisinde Çatlaklardan Ses Geliyor!

Demokrasimiz ve özgürlüğümüzden asla taviz veremeyiz. Ama bu söylediklerim Iğdır'ın sınırları içerisinde yaşayan 200 bin insanın güvenliğinin sağlanması kaydı şartıyla geçerli.

Biz eğer insanlarınızın yürüdüğü sokakları, caddeleri, yaşadıkları Iğdır, köyleri huzurlu ve güvenli hale getiremezsek o zaman ne demokratlıktan ne özgürlükten ne de hak ve hukuktan bahsedebilirmisiniz. 

Bunun adı kargaşa olur, kaos olur. Toplumu güvenlik mi yoksa özgürlük mü, şeklinde bir ikilem içerisine sürüklemek, insanların Kürtçü, Azeriçi süslü cümlelerle kafalarını karıştırmak bana göre bu topluma yapılan en büyük yanlışlık olur. İki kavram da biri birini tamamlayan olması gereken kavramlardır. Yani birisinin eksik olması sistemde bozukluklara yol açar…

Bu Iğdır'ımızda, önüne kurulan engelleri aştıkça, oynanan oyunları bozdukça içerideki çatlaklardan ses geliyor.

Eleştiri, konuşma elbette bir haktır. Ama devletin karşısında konumlanarak değil. Bizim içimizdeki ikili bozuklukları var.

Haber Tahir Kavri

Eğer sağduyulu Kürtçü ve Azeriçi çıkartılmalarıyla ilgili menfaat aleyhine oluşabilecek endişeleri varsa bu oturup, konuşulur ve de çözülür.   

Öyleyse Iğdır'ımızda çoğunluğunun ben, vatan sevdası sahibi olduklarınıza inanıyorum.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri