IĞDIR AK PARTİ İL BAŞKANI KİM OLACAK?

IĞDIR AK PARTİ İL BAŞKANI KİM OLACAK?

Ak Parti İL Başkanlığı için kulisler hareketlendi. Çok adayın ismi öne çıkarken Ak Parti kuruluşunda yer alan bazı isimlerin de sahneye indiği bilgileri geliyor.

İlçe kongreleri tamamlayan Ak Parti İl Kongresine doğru gidiyor. Yaklaşık bir kaç ay önce Tahir Kavri'nin haber gündeme getirdiği İl Başkanlığı kulisi haberleri perdeleri de ağır ağır aralanıyor.

İl Başkanlığın için çok adayın ismi öne çıkarken, halktan gelen  ve bazı eski yönetimlerde destek yönünde yeni il başkanı Ali Kemal Ayaz'a yana olduğunu haberler gelmeye başladı..

Geçtiğimiz hafta sonu günün içinde bazı eski yönetimlerde ortamı gerginliği oluşturmak için bir araya geldikleri ve bazı hareket planları yapmış oldukları ise ağır ağır kamuoyuna sızıyor.

Tahir Kavri'yle ile temasa geçen bazı isimler “şehrin yeni bir nefes ve şuanki yeni il yönetim ekibe ihtiyacı olduğu gerçeğini” ifade ettiler.

Kasım gibi il kongresi olma ihtimali gündemde yerini alırken, mevcut ekiple mi yoksa yeni bir ekiple mi yol alınacağının şifreleri ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri