Iğdır'ımızın Siyasetçilerin zihniyet bozuk dostum!

Iğdır'ımızın Siyasetçilerin zihniyet bozuk dostum!

Bu Iğdır'ın, artık bir silkelenmesi ve kendisine gelmesinin zamanı çoktan geldi de, geçiyor.

Bir türlü gelişmeyen ya da geliştirilemeyen, bir Iğdır ekonomisi ve bunun doğal sonucu olan işsizlik, memleketi adeta kasıp kavuruyor.

Yurttaşlarımız ya Iğdır'ı terk ediyor veya ilk fırsatta terk etmenin planlarını yapıyor. Elbette, bu yeni bir şey değil ama kalan son umut kırıntıları da ya tükendi, veya tükenmek üzere.

Ey Iğdırlılar, AK Parti il başkanı, milletvekilleri, Iğdır'ın idare mührünü elinde tutanlar, kendisinize gelin, Iğdır'ın nüfusu göçüyor ve küçülüyor. Görmüyor musunuz? Görmüyorsanız bile burnunuzun kemiği demi sızlamıyor?

Sadece üç beş işadamımın gözünün içerisine bakarak 19 projeniz korumaya çalışarak ya da insanların bireysel anlamda kendisini kurtarma gayretleri etrafında dönmeye çalışıyorsunuz. Bu kısır ekonomik döngüden artık çıkmak gerekmektedir. Iğdır'a aş iş lazımdır. 19 projeniz vatandaşlarımıza hiç bir fayda sağlanmaz.

Geçtiğimiz şubat ayın 3'de il kongresinde Sayın cumhurbaşkanın, çok konuşmasında sonrasizin Iğdır'ımız için aş iş için hiçbir şey söylemediği bir program izledim.

Cumhurbaşkanı bir şeyler anlatmaya çalışıyor ama konuşmaların sonu sayın cumhurbaşkanına karşı “ıstıraplı bir aşk söylemine” dönüşüyordu. Ancak şu 19 projeniz ortaya sürüp, kenarda kıkır kıkır gülen diğerli yurttailarım gördüm.

Iğdır ekonomik ve sosyal anlamda böylesine kan kaybederken, bunların şimdi hep beraber meydana çıkıp ortalığı inletmesi gerekmez mi? Zaten bunların bu korkaklığı ve pısırıklığı değil mi, Iğdır'ı kirli siyasetçi bitirdi.

Yahu vatandaşlar maalesef başkanın ve milletvekillerinin, seçim önlerinde bol kepçeden saçtıkları umutlar ve vaatleryine boş çıkıyor. Yinede seçim gelecek ve daima olduğu gibi “takke düşüyecek, kel görününecek…”

Zaten bu karşılıklı aldatma ve aldanma değil mi, Iğdır'ı bitiren?

Çünkü yer yok. Komedi gibi!

İki yüzlülük değilmi, Iğdır' bitiren?

Haber Tahir Kavri

Zihniyet bozuk olunca, Iğdır'ımız göçüyor dostum… Belki de meseleye bir an evvel, burdan bakmak gerek…

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri