İnce, “Biz bugün Nahçıvan’a gitmek istedik, güvenlik gerekçesi ile izin vermediler onun için buradayız” dedi

Muharrem İnce ‘Memleket Hareketi’ için Iğdır’da “Bin Günde Memleket Hareketi” kapsamında Iğdır'a gelen Muharrem İnce, esnafı ziyaret etti. Ziyaret sırasında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan İnce’nin Azerbaycanlı teyze ile diyaloğu dikkat çekti.

“Bin Günde Memleket Hareketi” kapsamında ülkeyi karış karış gezen CHP eski Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin bugünkü durağı Iğdır oldu.

Eşi Ülkü ince ile otobüsten halkı selamlayan İnce, daha sonra esnafı ziyaret ederek problemlerini dinledi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan İnce bazı vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

Vatandaşların sorunlaronı dinledi.

Ziyaret sırasında İnce, Azerbaycanlı olduğunu dile getiren bir teyze ile sohbet etti. Iğdır’da müteahhit ile yaşadığı sorunu anlatan Azerbaycanlı teyze daha sonra İnce’yi çay ve yemek yemeye evine davet etti.

Teyzeye teşekkür eden İnce, “Biz bugün Nahçıvan’a gitmek istedik, güvenlik gerekçesi ile izin vermediler onun için buradayız” dedi.

Haber Tahir Kavri

İnce’nin yanına gelen bir kadın ise eşinin işsiz olduğunu söyleyerek yardım istedi. Yanındakilere talimat veren İnce, bayanın irtibat numarasını aldı.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri