Kıymetli Hemşehrilerim sizlere bir çağrıda bulunmak istiyorum;

Kıymetli Hemşehrilerim sizlere bir çağrıda bulunmak istiyorum;

Bilindiği üzere, ülkece Koronavirüse (Covid-19) karşı çok ciddi bir sınav verdik ve başarılı da olduk fakat unutmamalıyız ki pandemi süreci halen devam ediyor ve malesef şuanda Dünyada, Türkiye ve ilimiz genelinde çok ciddi bir vaka artışı söz konusu.

İnsan sağlığı herşeyin üzerindedir. Koronavirüs ile mücadelemiz çok ciddi sorumlulukları birlikteinde getiriyor. Gencinden yaşlısına tüm hemşerilerimizin;

✅ Maske

✅ Mesafe

✅ Temizlik

Kurallarına muhakkak uymasını önemle rica ediyorum.

Gelin hep birlikte bu süreci tam manasıyla atlatana kadar gerek taziye yerleri gerek düğünler olsun topluluğun olduğu hiçbir yere mümkün mertebe hatta hiç gitmeyelim. Gençlerimizin büyük çoğunlukta taşıyıcı rolünde olduğu pandemi sürecinde virüsü yakınlarına bulaştırmaları söz konusu. Böylesi bir durumda bunun vicdan azabının ne kadar büyük olacağını unutmayalım.

Kurallara muhakkak uymanın beraberinde çevremizdeki eş, dost, akraba vs. Herkesi muhakkak uyaralım. Sağlık bakanımızın da dediği gibi "koronavirüs alacağımız tedbirlerden büyük değildir." Sizlerin bu çağrıya kulak vereceğinize ve tedbirlere uyacağınıza yürekten inanıyorum. Milletimiz daima olduğu gibi sağlamış olduğu birlik ve birliktelik sayesinde bu sürecinde üstesinden muhakkak gelecektir.

Hepinize daha sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum. Sağlıcakla kalın. AK PARTİ İL BAŞKANI ALİ KEMAL AYAZ

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri