Kimiyiz? Siz kimsiniz? Siz, altı çizili izlerinizsiniz

Kimiyiz? Siz kimsiniz? Siz, altı çizili izlerinizsiniz.

Yaşamımızın her anında kendimize bırakılan izle yaşıyor olduğumuzu söylesem bunu kabul eder izleri bulmaya mı çalışırdınız?

Yoksa kabul etmez misiniz? Siz neyi tercih ederseniz edin ben izlerin ortasından yazıyorum bunları. İçinde olduğum her anın izleriyle yazıyorum. 

Yazdıklarım haberler, kurduğum cümleler, oturduğum yerler, görüştüğüm insanlar, açtığım pencereler, duyduğum sesler, kurduğum hayaller, dalıp gittiğim düşünceler ve daha çok ‘nelerle...

İz kalıyor her anımızdan kendimize ve biz bu izlerle yaşıyoruz. Aynı şeyi tekrar tekrar yaşayıp aynı şeyde tekrar tekrar iz bırakırız kendimize.

Aynı izle karşılaşınca farkında olmadan o izin altını çizeriz. Bir daha karşılaştıkça, altı çok kez çizilen izimiz bizlere dönüşür yani kendimize. 

Altını çizdiğimiz pek çok iz bizi oluşturur. Biz, izlerimizle varız. Bizi oluşturan izleri silmek pek mümkün olmaz. Kendimiz ancak her anımızın kendimize iz bıraktığını kabul edersek kendimizi istediğimiz bizlere dönüştürürüz; Çünkü hangi izin altı çizilecek hangi izin üstü çizilecek biliriz. Yaşadığımız çoğu anın çoğu iziyle siz kendinizi oluşturursunuz. Bunu bilerek geçirdiğiniz her an daha farklı olacaktır. Kimiyiz? Siz kimsiniz? Siz, altı çizili izlerinizsiniz.

Gülümseyerek noktalıyorum kıymetli okurlar… Sevgiler… Tahir Kavri, unutulmaz bir tarihin eseridir.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri