Lego Optimus Prime, yeniden inşa etmek zorunda kalmadan dönüşüyor

Bir Optimus Prime tahsilatı satın almak ister misiniz, ancak Robosen / Hasbro'nun en son ürünü için 750$ harcamayı haklı çıkaramıyor musunuz? Lego'nun yakında sizi çok daha az çizik için kaplayacağı için endişelenmeyin.

Lego Optimus Prime seti 1.508 parça içerir ve orijinal oyuncak serisinden ve animasyon dizisinden G1 Optimus Prime karakterinden sonra modellenmiştir. Figür, 19 nokta eklem sayesinde robottan kamyona ve tekrar geri dönebilir. Yeniden inşa etmek zorunda kalmadan iki model arasında gizlenebilen birkaç Lego setinden biridir.

Set 10302, bir iyon püskürtücü, Autobot Liderlik Matrisi, bir Energon baltası, Energon küpü ve jetpack gibi bir dizi aksesuarla birlikte gelir. Ayrıca Prime'ın çeşitli özelliklerini detaylandıran tuğla boyutunda bir plaket elde edersiniz.

Robot modunda, model 13,5 inçten daha uzun duruyor. Kamyon modunda, altı inç yüksekliğinde ve 10,5 inç uzunluğunda bir dokunuş.

İşbirliği , Lego ve Hasbro'nun bir proje üzerinde ilk kez birlikte çalıştıklarını gösteriyor .

Lego, son zamanlarda popüler kültür projeleriyle dolup taşıyor. Mart ayında oyuncak şirketi, geçen ay piyasaya sürülen Geleceğe Dönüş serisinden 3'ü 1 arada DeLorean Time Machine'i duyurdu. Daha önceki ilgi grupları arasında NES , Uluslararası Uzay İstasyonu ve Sonic the Hedgehog – Green Hill Zone seti yer alıyor. Hatta Pitfall'ın oynanabilir versiyonuna sahip bir Atari 2600 bile var! Ağustos lansmanı için çalışmalarda olduğu söyleniyor.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri