Logitech'in yeni Master Serisi klavyeleri ve faresi gürültüyü azalttı

Logitech, popüler Master Serisini iki yeni mekanik klavye ve yeni MX Master 3S fare ekleyerek genişletti. Çevre birimi üreticisine göre, yeni kartlar bugüne kadarki en sessiz mekanik teklifleri ve yeni farenin öncekinden yüzde 90 daha sessiz olduğu söyleniyor.

Tam boyutlu MX Mechanical ve kompakt MX Mechanical Mini , düşük profilli dokunsal sessiz (kahverengi) anahtarlarla standart olarak gönderilir. Her ikisi de, isterseniz tıklamalı (mavi) veya doğrusal (kırmızı) anahtarlarla yapılandırılabilir.

Kartlar ayrıca, ortam ışığına göre parlaklığı ayarlayan ve pil ömrünü korumak için gerekmediğinde ışıkları kapatan akıllı arkadan aydınlatma ile donatılmıştır. Bahsetmişken, pil ömrü tam şarjla 15 güne kadar veya arka ışığı devre dışı bırakmak istiyorsanız 10 aya kadar derecelendirilmiştir. Her ikisi de bir USB-C kablosu kullanılarak şarj edilebilir.

Bu arada MX Master 3S , cam dahil çoğu yüzeyde çalışan 8.000 DPI optik sensöre sahiptir. Logitech, fare tıklamalarının MX Master 3'e kıyasla yüzde 90 daha sessiz olduğunu ve MagSpeed ​​​​Elektromanyetik tekerleğin bir saniyede 1.000 satırı sıkıştırabildiğini söyledi. Gelişmiş yatay gezinme için bir yan kaydırma tekerleği de vardır.

Her üç yeni ürün de Bluetooth bağlantısına ve Logitech'in tescilli Logi Bolt kablosuz teknolojisine sahiptir ve Windows, macOS, Android, iPadOS, Linux ve Chrome OS dahil olmak üzere çeşitli işletim sistemlerinde üç adede kadar farklı cihaza bağlanabilir.

Fiyatlandırma, MX Mechanical klavye için 169,99 $ ve daha küçük Mini varyant için 149,99 $ olarak belirlenirken , MX Master 3S 99 $ komuta ediyor. Hepsi bugünden itibaren Logitech'in web sitesinde mevcuttur.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri