Meyve veren ağaç taşlanır

AK Parti Iğdır il Başkanı Ali Kemal Ayaz, bazı kişilerin eleştileri kendine yönelik eleştirilerine "Meyve veren ağaç taşlanır" sözleriyle cevap verdi.

Başkanla telefonla aradım. Başkan Ayaz'a son zamanda yapılan eleştirileri sordum. Başkan Ali Kemal Ayaz'ın bizlere telefonla yapmış olduğu açıklama başlıklı telefonla aramamıza şu biçimde: "yapmış olduğu konuşmada daima olduğu gibi Iğdır'a meyve veren ağaç taşlanıyor. Her zaman olduğu gibi yönelik suçlamalarda bulunuyor. Her şeyden önce güzel bir atasözü var; Meyve veren ağaç taşlanır.

Sayın Başbakan Ayaz, konuşmasında bizim Iğdır ilimize yapmış olduğumuz hizmetleri etkinliğini eleştirerek, daimaki gibi yanlış bilgilendirilmekten kaynaklanan söylemlerde bulunmuştur.

Öncelikle şu gerçek göz ardı edilmemelidir. Yaptığımız 22 projeler aşikardır. Saygı değer Iğdır kamuoyu da yapılan hizmetlerin farkındadır. Halkımız hizmetlerimizi memnuniyetle karşılamaktadır.

Biz ne yapmış olduğumuzu, bu kente nasıl hizmetler vermiş olduğumuzi bilmekteyiz. Halkımıza söz vermiş olduğumuz bütün projelerimizi, hizmetlerimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Bu konu da vicdanımız rahat, gönlümüz ferahtır.'' Dedi.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri