Op. Dr. Erez İçin Toplanan Dilekçeler İl Başkanı Ayaz’a Teslim Edildi

Op. Dr. Nevruz Erez İçin Toplanan Dilekçeler İl Başkanı Ayaz’a Teslim Edildi

Bir ay önce yakalandığı koronavirüse yenilerek hayata veda eden Iğdır eski Sağlık Müdürü Op. Dr. Nevruz Erez’in isminin Iğdır Devlet Hastanesine verilmesi için toplanan 356 adet dilekçe, AK Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz’a teslim edildi.

Konuyla alakalı olarak açıklamada bulunan Iğdır Atatürk Mahallesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Gürel, “Merhum doktorumuzun isminin Iğdır Devlet Hastanemize verilmesi için 356 adet dilekçe topladık. Bugün de bu dilekçeleri AK Parti İl Başkanı sayın Ali Kemal Ayaz beye teslim ediyoruz. İmza toplama sürecinde Iğdır Halkına ve il dışında ve Yurt dışında yaşamakta olan Gurbetçilerimize, AK Parti Milletvekilimiz Sayın Şamil Ayrım’a ve Danışmanı Cem Ayrım’a, AK Parti İl Başkanımız ve Yönetimine sıcak, sevecen, güler yüzlü ev sahipliğine, Vali yardımcısı Hasan Uğuz’a, Ulusal ve Yerel Basınımıza, Iğdır Merkeze bağlı 14 Mahalle Muhtarımıza ve Koçkıran Köyü Muhtarımıza, Iğdır’daki Sivil Toplum Kuruluşlarına, Sendikalarımıza, İş adamlarımız, esnaflarımız, siyasilerimiz ve Nevruz Erez’in akrabaları ve ismini yazamadığım unuttuğum Tüm Halkımıza bize destek verenlere ve sesimizin duyulması yardımcı olanlara ayrıca teşekkürü bir borç biliriz. Tüm Iğdırlı Halkımızın amacı Nevruz Erez’in isminin yaşatılmasıdır. Iğdır Devlet Hastanesine Opr. Doktor Nevruz Erez isminin verilmesi durumunda Iğdır Halkını sevinçle karşılayacaktır.

Haber Tahir Kavri

Bizleri bu kampanyada destekleyen ve emeği geçenlerden Rabbim razı olsun. Bundan sonra bizlere düşen Süreci Takip Etmektir” dedi.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri