Pixy, sosyal medyadan kamera şirketi Snap'ten ilk drone

Snap, ilginç elektronikler yapmakla bitmedi. Perşembe günü, kendi kendini kanıtlayan kamera şirketi, entegre kameralı cep boyutunda bir drone olan Pixy'yi duyurdu. Araç, parlak sarı bir şasiye monte edilmiş kaldırma ve manevra kabiliyeti için dört yarı saydam turuncu fana sahiptir.

 

Merkezi olarak monte edilmiş kontrol kadranı, önceden yapılandırılmış dört uçuş modu arasında seçim yapmanızı sağlar: üzerine gelin, ortaya çıkın, takip edin ve yörüngeye dönün. Ayrıca başka bir moddan bir şeyler ayarlayabileceğiniz favori bir mod da var.

Pixy , 100 adede kadar video veya yaklaşık 1.000 fotoğraf kaydedebilen 12 MP kamera ve 16 GB dahili depolama ile birlikte gelir. Video kalitesi, saniyede 30 kareye kadar 2,7k'da zirveye çıkıyor. Ayrıca Bluetooth ve Wi-Fi'nin yanı sıra varsayılan uçuş modlarını kullanarak beş ila sekiz uçuş için iyi olan çıkarılabilir bir 860mAh pile sahiptir.

 

Pil takımı takılıyken yalnızca 101 gram ağırlığıyla çok hafiftir – hatta rüzgarlı bir gün gibi belirli durumlarda çok hafiftir. Kamera doğrudan dronun çerçevesine monte edilmiştir, bu nedenle stabilizasyona yardımcı olacak bir yalpalama yoktur.

Pixy, ABD ve Fransa'da 229,99 ABD Doları karşılığında mevcuttur . Ek pil paketleri 19,99 ABD Doları'na satılır ve ayrıca 49.99 ABD Doları için çift pil şarj cihazı vardır. Bir paket olarak satın alındığında, drone, iki pil ve şarj cihazını 249,99 $ karşılığında alabilirsiniz.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri