Samsung'un yeni nesil katlanabilir ve akıllı saatleri 10 Ağustos'ta piyasaya çıkıyor

Samsung'un bir sonraki Galaxy Unpacked etkinliğinin 10 Ağustos'ta gerçekleşeceği ve en az iki yeni katlanabilir akıllı telefon ve birkaç yenilenmiş akıllı saatin yer alacağı bildiriliyor. Samsung'un da bir veya iki sürprizi olabilir, ancak kesin olarak bilmek için önümüzdeki aya kadar beklememiz gerekecek.

Telefon meraklısı Evan Blass, geçtiğimiz günlerde Twitter'da söylentili tarihi vurgulayan bir görüntü paylaştı. Ayrıca etkinliğin adının da hayal gücüne pek fazla yer bırakmayan "Unfold Your World" olacağını iddia etti.

Tarih, önceki Unpacked etkinlikleriyle eşleşir. Samsung, en son iPhone yenilemesine atlamak için tarihsel olarak Galaxy etkinliklerine Apple'dan bir ay kadar önce ev sahipliği yapıyor. 10 Ağustos, bu stratejiye mükemmel bir şekilde uyuyor, çünkü Apple genellikle yeni telefonlarıyla ilgili haberleri bir hafta kadar sonra piyasaya sürmeden önce Eylül ayı başlarında paylaşmayı seviyor.

Söylentilere göre Samsung, önümüzdeki ay Galaxy Z Flip 4 ve Galaxy Fold 4 dahil olmak üzere en az iki yeni katlanabilir modeli tanıtabilir. Her ikisinin de genel tasarım açısından mevcut nesil benzerlerinden çok fazla sapma göstermesi beklenmiyor. Ön siparişler, 26 Ağustos'taki lansmandan önce aynı gün açılabilir.

Samsung'un ayrıca Galaxy Watch 5 ve Galaxy Watch 5 Pro dahil olmak üzere birkaç yeni giyilebilir cihazı sergilemesi bekleniyor. Son birkaç aydaki sızıntılar , Samsung'un fiziksel döner çerçeveyi ortadan kaldırdığına dair söylentileri destekliyor gibi görünüyor.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri