Sayın Adil Aşırım'dan Cantürk Alagöz'le İlgili böyle Bir Duygusunu Açıklandı

Sayın Adil Aşırım'dan Cantürk Alagöz'le İlgili böyle Bir Duygusunu Açıklandı

Sayın Adil Aşırım mesajında şu ifadeleri kullandı;

CanTürk beyin Iğdır’a, memleketimize, yapmış olduğu fedakarca yatırımlarına değineceğim; Bu gerçeğin yalnızca ekonomik tarafı değil, sosyal ve kültürel taraflarıda çok son derece önemlidir, Toplumumuza Ümit doğdu, gençlerimizin yeni hedefleri, yeni fırsatları oldu, Devletimizin her alanda çalışana sağlamış olduğu imkanlarla samimi olunursa neler yapılabileceği görüldü. Spor ve sanayi yaptığı yatırımlarla kültürümüz zenginleşti.

Saygıdeğer Hemşehrilerim, Halkın Seçtikleri ve Devletin atadıkları pozisyonlarına bağlı şekilde önemli olurlar, bu önem kendilerinden kaynaklı değil pozisyonlarından kaynaklıdır.

Pozisyonlarının gereği halka hizmet ederler, halk değerlendirir ve iyilikle anılırlar ya da tersi olur.

Ancak kendi yarattığı imkanlarla halkına, şehrine, ülkesine hizmet edenler hem önemli hem kıymetli olurlar, CanTürk bey bu bakımdan çok önemli ve kıymetli hemşehrimizdir. 

Genç yaşta Milletvekili olduğumda “Iğdır’ın siyaset, devlet, bürokrat, akademisyen ve ticaret adamları yok, bu alanlarda uzun bir geçmişimiz ve deneyimlerimiz de yok” demiştim. 

Ben böyle bir niyetle yola çıkmıştım, fakat siyaset ve devlet adamlığı yolculuğunda seçilmek esas olduğundan bu hedefimi Iğdır’lılar adına gerçekleştiremedim.

Şimdi CanTürk kardeşimiz ticari, Sanayii alanda böyle bir fırsatı yakalamış ve kendisinden kaynaklı bu değeri Iğdır’a aktarıyor, benzer büyüklükte zenginliği olanlara rağmen, onlar gibi başka illeri değil, Iğdır’ı tercih ediyor.

CanTürk’ün bu önemini ve değerini yazmak çok satırlar alır, Özetle minnettarız, destekliyoruz ve başarısının ve sağlığının devamı için dua ediyoruz. Adil AŞIRIM

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri