Ben Türkye'nin Evladıyım Yabancı değilim!

Ben ezilenlerin sesiyim. Ben içinizde biyiyim. Beni sizler usta Tahir Kavri yaptınız. Beni korkusuz ve cesur yapan sizlersiniz. O lakaplı taşıyorsam eğer sizlerin desteğile bugün ayaktayım. Şimdi ne olduki, sizler beni topa vuruyorsunuz!

Şimdi beni topa vuranlara diyorum. Siz kendinizi vatan sevdası olarak gövdesini yapıyorsunuz. Halbuki sizler en haini en şerefsizlersiniz.Bu küçük ova şehirde herkes herkesi birbirlerini iyi tanır. İyi bilirler. Çoğuların dosyalarını bende birikmiş. Günü geldiğince yargılanır. Kimin kaç kilo ve kaç kuruşluk bir kişiliye sahip olduğunu çok iyi bilirlerim.

Şimdi asıl meseleye gelelim. Sizler, beni hakkımda sağda solda, yapmış olduğunuz haksız eleştiriler zaman zaman, köşe başındaki gizli yerlerde oturup  benim hakımda konuşuyorsunuz. Kulağıma gelip çatmaktadır.

Ben yıllarımı alnı açık başı dik bir şekilde vatanseverliğimi bedel veren biriyim. Benimle ilgili Dosyalarımla alakalı tüm bilgiler devletimizde mevcuttur. Devletimizin kimi ne at yediğini iyibilir. 

Benim başarım ve dik duruşlu olmam dünyanın arasında söylenirken sizlerin ne kadar mazlum olan garibanların hakkı yemenden veya vatan hainlerinizi için sizler toplumda başını kaldıramaz olduğun bol bol söylenmektedir. Unutmayınız ben sizlerin tepesindeyim. Başlarınıza çokmağımla duran biriyim.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri