TBB’den Nahçıvan adımı Feyzioğlu: Yönetim kurulu toplantımızı Nahçıvan’da yapacağız

TBB’den Nahçıvan adımı Feyzioğlu: Yönetim kurulu toplantımızı Nahçıvan’da yapacağız

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, “Azerbaycan’ın kutsal vatan toprağının önemli bir kısmı işgal altındadır. Dünya bu işgale maalesef sırtını dönmüş, sessiz kalmıştır. 

Türkiye’nin de, Azrbaycan’ın da en önemli hedefi kutsal vatan toprağını işgalden ve zulümden kurtarmak olmalıdır. Buna işaret etmek için Nahçıvan’da iki barolar birliği yönetim kurulu ortak toplantıyı inşallah gerçekleştireceğiz” dedi. Feyzioğlu, Azerbaycan Barolar Birliği ve Alman Uluslararası İşbirliği Derneği tarafından düzenlenen "Güçlü ve yetkili avukatlık - modernitenin zorlukları" konulu uluslararası konferansa katıldı. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Feyzioğlu, TBB’nin Azerbaycan Barolar Birliği ile birlikte yönetim kurulu toplantısını Nahçivan’da gerçekleştireceklerini açıkladı. Feyzioğlu, şunları söyledi: “Azerbaycan’ın kutsal vatan toprağının önemli bir kısmı işgal altındadır. Ve dünya bu işgale maalesef sırtını dönmüştür, sessiz kalmıştır.

Türkiye’nin de, Azerbaycan’ın da en önemli hedefi kutsal vatan toprağını işgalden ve zulümden kurtarmak olmalıdır. Buna işaret etmek için Nahçıvan’da iki barolar birliği yönetim kurulu ortak toplantıyı inşallah gerçekleştireceğiz.

Bu tecrübe mübadelesinde, tecrübelerin karşılıklı değişiminde ve meslektaşların birbirine gidip gelmesinde de bu ortak yönetim kurulu toplantısında güzel kararlar alacağımızı size müjdeleyeceğimi umuyorum.”

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri