Toplantı Yok Ama Herkes Toplantıda!

Toplantı Yok Ama Herkes Toplantıda!

Haber Tahir Kavri - Iğdır

Iğdır'da Mesai Çarşıda Başlayıp Çarşıda Bitiyorlar.

Iğdır eski alışkanlıklardan bir türlü sıyrılamıyor. Şehirde bazı kurum müdürlerinin hemen hemen her gün toplantı var iddiası ile kurum dışında zaman geçirmeleri anlaşılamıyor. 

Herhangi bir kuruma giden bir insanın kurum idarecisi ile görüşmek istediğinde “MÜDÜR BEYİN” toplantısı olduğu için kurum dışında cevabı veriliyor. Araştırıldığında ise kurumlarda toplantı olmadığı ve idarecilerin pek çoğunun keyfiyetten çarşı pazarda dolaştıkları bilgilerine ulaşıldı.

Iğdır kısır alışkanlıklarını terk edemiyor. Kurumlarda toplantı olmadığı halde toplantı var diye kurumlarına gelmeyen ve geç gelen pek çok kurum amiri keyfiyetli bir tutum ve davranış izlemekten vaz geçmiyorlar.

Ellerine siyah çantalarını alarak toplantı var diye kurumdan ayrılan idarecilerin bağlı oldukları kurumlarda sorgulandıklarında aslında toplantı olmadığı lakin kurum amirinin toplantı var diye eş dost ile çay içip laflamak amacıyla kurum kurum gezdiği bilgilerine ulaşıldı.

Geçmiş yıllardan bu yana gelen bu mantığa yeni idarecilerinde dahil olduğu ve devlet imkanları ve mesaisinin boşa harcanmasına kimsenin ama hiç bir kimsenin hakkının olmadığı düşünüyorum

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri