Virüsün kaç yıl süreceğini açıkladı

Virüsün kaç yıl süreceğini açıkladı… Hiç bu kadar net konuşmamışlardı: Bütün ümitler suya düştü

Korona virüs salgınıyla mücadelenin psikolojik yönlerini anlatan Psikiyatr Dr. Cumhur Boratav, "Gevşemeyin, tam tersine sakının" uyarısında bulunarak, “3 yılı gözden çıkarın, ona göre hazırlığınızı yapın, açılmayın, borçlanmayın, aman ha sakın gevşemeyin, tam tersine sakının” dedi.

Psikiyatr Dr. Cumhur Boratav, Gazeteci Semra Topçu’nun sorularını yanıtladı. Haziran ayında yeni normale geçilmesinin ekonomiyi kurtarmak için alınmış bir karar olmasına karşın dünyada salgın var ise ekonominizi kurtaramazsınız diye yorumlayan Boratav, “Üç yılı gözden çıkarın ve durun, pozisyonunuzu koruyun” dedi.

"Henüz aşı bulunmadı, bulduğu söylenen ilaç ve aşılar deneme aşamasında, hatta korona virüsten daha da zarar verici olabilir. Bu sebeple korona virüsün en az üç yıl süreceği düşünülmeli" diye konuşan Cumhur Boratav, ciddi bir gevşeme yaşandığını ve sonuçlarının ağır olacağını söyledi.

Haber Tahir Kavri

Psikiyatr Dr. Boratav sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu kötü bir piyango, size de çıkabilir. Bu sebeple 3 yılı gözden çıkarın, ona göre hazırlığınızı yapın, açılmayın, borçlanmayın, aman ha sakın gevşemeyin, tam tersine sakının" Haber Tahir Kavri

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri