Vural Zal, Atatürk, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 19. Yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı

Atatürk'ü Kutlama Mesajında, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkması, tamamen millet iradesine dayalı bağımsız bir devletin kurulması yolunda ilk adımdı. Bağımsızlığımıza engel değil 19 Mayıs Vatan sevgisi ile önümüzdeki zamanlarda da omuz omuza omuz omuza duran insanların hikayesidir. milletimizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma mücadelemizde bizlere ebediyen önünü açacaktır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün milli mücadeleyi başlattığı, gençlerimizi tanıttığı bu günün, "Gençlik ve Spor Bayramı" gibi geleceğimizin simgesi olması da çok önemlidir.

Türkiye Cumhuriyeti genç Türklere emanet edilmiştir ve ülkemizin geleceği her yönüyle çok iyi yetişmiş gençlerimizin elinde şekillenecektir. Gençlerimize güveniyor ve 103 yıl önce yanan bağımsızlık meşalesini geleceğe taşıyacaklarına inanıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve halkadaki yoldaşları olmak üzere tüm Kurtuluş Savaşı'nın kahraman, şehit ve gazilerini rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, emeği geçen gençlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Geleceğimizin teminatı, değerli hemşehrilerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü, Gençlik ve Sporu Kutlama Günü. Kaldığınız için sizi tebrik ediyorum” dedi.=ü

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri