CANLI AKIŞSON DAKİKA
1/3

AKP Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz'den Vaat Açıklaması: 'Sözlerimin.. '

"AKP Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz'den Vaat Açıklaması: 'Sözlerimin Arkasındayım, Ayın 15'inde Gereken Adımları Atacağız'"

Haber Bilgileri

Yayın ve okur özeti
Güncel
Okumaya başlamak için kaydırınSüre yalnız haber metninde ilerledikçe çalışır.
AKP Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz'den Vaat Açıklaması: 'Sözlerimin.. '
AKP Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz'den Vaat Açıklaması: 'Sözlerimin.. '
Okuma AraçlarıMetni rahatınıza göre ayarlayın ve habere odaklanın.
100%

"AKP Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz'den Vaat Açıklaması: 'Sözlerimin Arkasındayım, Ayın 15'inde Gereken Adımları Atacağız'"

AKP Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz, seçim sürecinde istemeden de olsa beklentileri yükselten fazla vaatlerde bulunduğunu ifade etti. Alagöz, seçmenlerinin güvenini boşa çıkarmamak için verdiği sözleri yerine getirme konusunda kararlı olduğunu vurguladı. Açıklamasında, "Seçim sürecinde vatandaşlarımızın taleplerine karşılık verme amacıyla fazlaca vaatlerde bulundum.

Belki istemeden, bazen de iyi niyetle bir şeylerin sözünü verdik; ancak sözlerimin arkasındayım," dedi. Ayrıca, vaatlerin hayata geçirilmesi için ayın 15'ini işaret ederek, "Ayın 15'inde bu vaatlerimizi gerçekleştirmek için gereken adımları atacağız. Kalın sağlıcakla…" şeklinde sözlerini tamamladı.

Hata veya düzeltme bildirYazım, doğruluk, güncellik veya bağlantı sorununu doğrudan editoryal ekibe iletin.

Bildirimler public olarak yayınlanmaz. Kişisel bilgi yazmadan, yalnız düzeltilmesi gereken noktayı belirtin.

Editoryal inceleme kuyruğuna güvenli biçimde eklenir.
Topluluk

Yorumlar 0

Görüşünüzü paylaşın, diğer okurların yorumlarına yanıt verin ve saygılı bir tartışmaya katılın.

ZiyaretçiYorumunuzda adınız gösterilir, e-posta adresiniz yayınlanmaz.
Henüz yorum yapılmamış

Bu haber hakkındaki ilk görüşü siz paylaşabilirsiniz.

Yukarı çık