CANLI AKIŞSON DAKİKA
1/2

Davutoğlu’ndan ağır suçlama:

Terörle mücadele defterleri açılırsa birçok insan, insan yüzüne çıkamaz; 7 Haziran ile 1 Kasım arası en kritik dönemlerden biri!

Haber Bilgileri

Yayın ve okur özeti
Güncel
Okumaya başlamak için kaydırınSüre yalnız haber metninde ilerledikçe çalışır.
Davutoğlu’ndan ağır suçlama:
Davutoğlu’ndan ağır suçlama:
Okuma AraçlarıMetni rahatınıza göre ayarlayın ve habere odaklanın.
100%

Davutoğlu’ndan ağır suçlama: 

Terörle mücadele defterleri açılırsa birçok insan, insan yüzüne çıkamaz; 7 Haziran ile 1 Kasım arası en kritik dönemlerden biri!

Davutoğlu’ndan ağır suçlama: Terörle mücadele defterleri açılırsa birçok insan, insan yüzüne çıkamaz; 7 Haziran ile 1 Kasım arası en kritik dönemlerden biri!

Yazıklar olsun size de beslendiğiniz inancada

Diyorki: insan olsaydım o gün şahit olduklarımı vaktinde açıklardım bir vatandaş sorumluluğu gereği.  Siyasal islamcı bir zavallı olduğum için üç yıl susup yeni oluşum için siyasi malzeme olarak kullanıyorum.

Haber Tahir Kavri

Hata veya düzeltme bildirYazım, doğruluk, güncellik veya bağlantı sorununu doğrudan editoryal ekibe iletin.

Bildirimler public olarak yayınlanmaz. Kişisel bilgi yazmadan, yalnız düzeltilmesi gereken noktayı belirtin.

Editoryal inceleme kuyruğuna güvenli biçimde eklenir.
Topluluk

Yorumlar 0

Görüşünüzü paylaşın, diğer okurların yorumlarına yanıt verin ve saygılı bir tartışmaya katılın.

ZiyaretçiYorumunuzda adınız gösterilir, e-posta adresiniz yayınlanmaz.
Henüz yorum yapılmamış

Bu haber hakkındaki ilk görüşü siz paylaşabilirsiniz.

Yukarı çık