Iğdır iş dünyasının yakından takip ettiği Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) başkanlık seçimlerinde heyecan giderek artıyor. 14 Kasım'da gerçekleştirilecek seçimlerde iki güçlü aday, Kamil Arslan ve Uğur Artantaş, oda başkanlığı için yarışacak.
Iğdır'ın ekonomik geleceği, esnafın, tüccarın ve sanayicinin beklentileri açısından büyük önem taşıyan bu seçimde, üyelerin vereceği karar merakla bekleniyor.
Seçim sürecinde en önemli konu ise Iğdır iş dünyasının geleceğine hangi adayın daha fazla katkı sağlayacağı olacak. Üyeler; projeleri, vaatleri, tecrübeleri ve Iğdır ekonomisine yönelik hedefleri doğrultusunda tercihlerini yapacak.
14 Kasım'da kullanılacak her oy, Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası'nın önümüzdeki dönemdeki yönetimine yön verecek.
Şimdi söz Iğdır iş dünyasında!
Sizce Iğdır TSO'nun yeni başkanı kim olmalı?
- Kamil Arslan mı?
- Uğur Artantaş mı?
14 Kasım'da oyunuzu hangi adaydan yana kullanırsınız?
Görüşlerinizi ve tercihinizi yorumlarda paylaşın. Unutmayalım, karar üyelerin, tercih sandığın olacak.
Iğdır'ın geleceği için hayırlı olsun.
Yorumlar 0
Görüşünüzü paylaşın, diğer okurların yorumlarına yanıt verin ve saygılı bir tartışmaya katılın.