CANLI AKIŞSON DAKİKA
1/2

AK Parti İstanbul'da 22 ilçe başkanını görevden aldı

AK Parti İstanbul'da tepeden tırnağa revizyona gidildi.

Haber Bilgileri

Yayın ve okur özeti
Güncel
Okumaya başlamak için kaydırınSüre yalnız haber metninde ilerledikçe çalışır.
AK Parti İstanbul'da 22 ilçe başkanını görevden aldı
AK Parti İstanbul'da 22 ilçe başkanını görevden aldı
Okuma AraçlarıMetni rahatınıza göre ayarlayın ve habere odaklanın.
100%

AK Parti İstanbul'da 22 ilçe başkanını görevden aldı

AK Parti İstanbul'da tepeden tırnağa revizyona gidildi. 39 ilçe başkanından 22'si için değişim kararı alındı. Esenyurt, Avcılar ve Büyükçekmece'nin değişim yaşanacağı netleşen ilçeler olduğu belirtiliyor.

Esenyurt, Avcılar ve Büyükçekmece değişim yaşanacağı netleşen ilçeler.

İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak hakkındaki karar ise henüz kesinlik kazanmış değil.

Öte yandan Gazeteci Süleyman Özışık'ta sosyal ağ hesabından yapmış olduğu paylaşımda, "AK parti İstanbul'da 22 ilçe başkanını görevden aldı" diye belirtti.

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Yasir Çelik de kişisel Facebook hesabından yeni kongre döneminde aday olmayacağını duyurdu.

Yasir Çelik, "İl Başkanlığımız ile yaptığımız istişare sonucunda yeni kongre döneminde Esenyurt İlçe Başkanlığı'na aday olmayacağım. 'Makamlar geçicidir, baki olan davadır' şiarıyla, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın yolunda, AK Parti'mize hizmet etmeye devam edeceğim" diye belirtti.

Haber Tahir Kavri

Hata veya düzeltme bildirYazım, doğruluk, güncellik veya bağlantı sorununu doğrudan editoryal ekibe iletin.

Bildirimler public olarak yayınlanmaz. Kişisel bilgi yazmadan, yalnız düzeltilmesi gereken noktayı belirtin.

Editoryal inceleme kuyruğuna güvenli biçimde eklenir.
Topluluk

Yorumlar 0

Görüşünüzü paylaşın, diğer okurların yorumlarına yanıt verin ve saygılı bir tartışmaya katılın.

ZiyaretçiYorumunuzda adınız gösterilir, e-posta adresiniz yayınlanmaz.
Henüz yorum yapılmamış

Bu haber hakkındaki ilk görüşü siz paylaşabilirsiniz.

Yukarı çık