2023 TOKİ İstanbul Konut Başvurusu Sonuçları Açıklandı: İsim Listesi Erişime Açıldı

TOKİ İstanbul konut başvuruları sonuçlandı. Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler'de gerçekleştirilen TOKİ İstanbul konut başvuruları kabul edilen ve reddedilenlerin isimleri açıklandı.

TOKİ İstanbul Konut Başvuruları Sonuçlandı: İsim Listesi Yayınlandı

TOKİ İstanbul konut başvuruları için heyecan dorukta. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan "İlk Evim" kapsamında Arnavutköy, Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla ve Silivri ilçelerinde 50 bin adet 2+1 ve 3+1 konut inşa edilecek. Başvuruların sonucu merakla beklenirken, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) resmi internet sitesi üzerinden başvurusu kabul edilenler ve reddedilenlerin isim listesini açıkladı.

Sosyal konut başvurusu yapan vatandaşlar, TOKİ İstanbul kura sonuçlarının açıklanması için geri sayıma geçmiş durumda. Başvuruların sonuçlanmasıyla birlikte, ev sahibi olacak vatandaşlar sevinçlerini paylaşırken, başvuruları kabul edilmeyenler ise diğer seçenekleri araştırmak zorunda kalacaklar.

İşte, Arnavutköy, Başakşehir, Esenler ve diğer ilçelerde yapılacak TOKİ İstanbul konutları kura sonucu kabul edilen ve reddedilen isim listesi. Böylece, kuraya hak kazananlar belirlenmiş oldu.

TOKİ İstanbul Konut Kurası: Kabul Edilenler ve Reddedilenler Listesi Açıklandı! TOKİ, tarihin en büyük sosyal konut hamlesi olan "İlk Evim İlk İş Yerim" projesi kapsamında Arnavutköy, Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla ve Silivri ilçelerinde yapılacak 2+1 ve 3+1 konutların hak sahiplerini belirlemek için kura çekilişi gerçekleştirdi. 1 milyonu aşkın başvurunun yapıldığı TOKİ İstanbul kura sonuçları, noter huzurunda ve canlı yayında açıklandı. Başvuru yapan vatandaşlar, TOKİ İstanbul kuraya hak kazananlar ve reddedilenlerin isim listesi için merakla beklerken Toplu Konut İdaresi, resmi internet sitesi üzerinden listeyi yayınladı. İşte, Avrupa Yakası'nda yer alan Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler ilçelerinde inşa edilecek konutlar için kura çekimine katılmaya hak kazananlar ve reddedilenlerin isim listesi.

TOKİ İSTANBUL KONUT BAŞVURUSU KABUL EDİLMEYENLER

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.